По-просто е, отколкото си мислиш.

Когато става дума за секс, мъжете и жените имат различни гледни точки. Жените мислят за него, а мъжете са обсебени от него.

Тази разлика играе и огромно влияние върху това как да накараш момчето, с което излизаш да се влюби в теб и да се обвържете по-сериозно.

Обикновено приказката се случва по следния начин:

Излизаш с момче, което харесваш. Били сте на няколко срещи и вече виждаш бъдеще с него. Той иска да спи с теб, а ти не си готова, но те е страх, че ще го отблъснеш, ако му откажеш.

За щастие, има начин как да се влюби в теб и да се обвърже още преди да си жертвала своите ценности. Научи как той мисли.

За мъжете доста често сексът не е нещо, което има голяма ценност.

Хилари Джейкъбс Хендел казва:

„Двете главни емоции, които са характерни за мъжете да изразяват, са желанието за секс и гнева. Останалите емоции като страх, тъга, нужда не са нещо обичайно за силния пол. Те често се обвързват със сексуалността. Всъщност, връзката между тях и секса е умен компромис. Все пак след него мъжете обичат нежните целувки, прегръдките и милувките.“

Да, мъжете харесват секса, заради края му, но искат и да достигнат едно по-емоционално ниво.

Често жените не знаят за това и търсят информация в интернет.

Има няколко начина да се реши този проблем.

Не бъди предубедена, че той веднага иска да спи с теб. Случва се, но невинаги. Проблемът е, че така се създава опасен диалог.

Жената започва да си мисли неща като:

„Ти искаш секс от мен, а аз от теб - обвързване. Ще ти дам тялото си, но искам нещо в замяна.“

Ако мъжът се съгласи, той просто създава една илюзия. Някои мъже го правят, защото искат секс, а не връзка, а някои жени се съгласяват само за да имат човек до себе си.

Когато това се случи, не е честно и за двамата.

Ако искаш да избегнеш този капан, първо се научи как той да те иска. Фокусирай се върху желанията на двама ви. Повечето мъже търсят истински отношения, когато водят дълга връзка, но единственият начин, който познават, е секса.

Жените искат същото, но вярват, че ще го постигнат след това.

Важна е динамиката, за да успее една връзка.

Ако си жена, която иска да научи как да накара мъж да се влюби в нея и не иска да използва секс, той трябва да чуе това от теб:

Вместо да казваш: „Не спя с мъже, с които не съм във връзка.“, кажи следното:

„Харесвам факта, че ме желаеш толкова, аз също, но не се чувствам комфортно да го направим все още. Това, от което имам нужда, е да се обвържа с теб на емоционално ниво, а след това ще дойде и останалото.“

Тези думи ще го предизвикат и той ще види кое е важното. Те ще му покажат пътя и как трябва да положи усилия, да отдели от времето си и присъствието си, изслушвайки те.

Когато започне да го прави, ще се почувстваш сигурна и няма да имаш нужда от друго.

Запомни, че мъжете и жените имат нужда от едно и също нещо – обвързване. Просто начините им да го постигнат са различни.

Ако можеш да имаш тази връзка с партньора си преди това, отношенията ви ще продължат дълго.