Запознайте се с австралийка Манда Ептън и нейната невероятна история, която ни учи, че няма невъзможни неща!

Манда успява да сбъдне мечата си да стане майка на две момичета. След като разбира, че не може да има деца, тя не се отказва и продължава с опитите да зачене.

Манда Ептън е родена в Оксфорд, Великобритания, но живее в Сидни, Австралия. Тя е моден дизайнер и за нея може да се каже, че е истински борец и една от онези жени, които не се отказват, докато не постигнат това, което искат. В продължение на 10 години Манда се е опитва да забременее като през този период претърпява три аборта, преминава през 23 лечения за безплодие и харчи почти 50 000 евро, за да постигне мечтата си!

Красивите близначки - Клои и Фрея се раждат през 2018 г. През годините по време на всички изпитания, през които е преминала Манда до нея е бил психотерапевтът й, който и помага да приеме факта, че никога няма да може да има деца. Пред британския таблоид "Daily Mail" Ептън споделя, че е взела решение да бъде самотна майка, тъй като времето минавало и все не се появявал подходящ човек, с когото да сподели мечтата си да има семейство.

Достойни за възхищение са опитите на Манда да реализира мечтата си. По време на опитите й, две от бременностите й завършват с летален край. При последният опит, проведен в клиника в Кейптаун, Южна Африка, тя получава ембрион с двоен донор, който довел до успешна бременност с близнаци. Дизайнерката споделя, че е обмисляла вариант за осиновяване, но списъкът на чакащите бил голям.

Днес Манда прекарва време с момичетата в игри и забавни дейности. Напредналата й възраст не я притеснява, като споделя точно обратното, че се чувства мъдра и това е най-доброто решение, което е вземала.