Всичко е прекрасно, но изведнъж спира да бъде така. Не знаете къде сте сбъркали. Ето какви може да са причините той да се дистанцира:

1. Обича преследването

Това е фактор при много мъже. Дават всичко от себе си да спечелят дадена жена, а когато го направят, започват да губят интерес. Когато се запознаете с него, му дайте да разбере, че сте страхотен човек и трябва да харесва вас, а не самото преследване.

2. Твърде привързана сте

Да сте твърде привързана, може да навреди на връзката ви. Той се нуждае от пространство. Покажете му, че не сте жена, която се нуждае от него, за да се чувства уверена. С такъв човек иска да бъде той.

3. Под стрес е

Понякога причината не е във вас. Може да има проблеми в работата или семейството. В такъв случай е добре да не го притеснявате, за да може да се справи с тези си проблеми. Все пак не го изоставяйте напълно, а му покажете, че може да разчита на вас. Трябва да приемете, че за даден период от време, трябва да износите връзката на плещите си.

4. Страх го е от обвързване

Страхът от обвързване е доста често срещан феномен в наши дни. Може да го е страх заради някоя негова предишна връзка. Ако чувствате, че нещата вървят добре, но изведнъж той започне да се дистанцира, може просто да има проблем с обвързването. Поговорете с него за това.

5. Привличането избледнява

Когато се влюбите, мозъкът се облива от хормони и започвате да се държите като луди. Когато това мине, любовта трябва да се подклажда от съвместимостта ви. За да избегнете този проблем, не избързвайте с интимността. Първо изградете отношения.

6. Страх го е от края

Някои мъже ги е страх да не изгубят това, което имат, затова предварително спазват дистанция, за да не бъдат наранени. Това може да се преодолее с комуникация. Уверете се, че си изразявате емоциите взаимно.