Връзката ви има нужда от повече страст и горещи нощи? Днес ще припомним на всички дами и ще подскажем на всички мъже какъв би могъл да бъде сексът, ако се спазват 6 лесни съвета.

Ето какви трябва да бъдат интимните ласки според всички дами. Господа, четете внимателно!

1. Ерогенни зони

Всички знаем какво е въздействието на ерогенните зони. А когато става дума за зоните при дамите, то трябва да се има предвид, че те са доста. Става дума за нежните ласки по цялото женско тяло. Помоли партньора да изследва всяка част от тялото ти – бавно и нежно.

2. Мръсни приказки

В случая не става дума за необуздани разговори по време на същинската част. По-скоро намекваме за моментите, когато сте заедно навън. Точно тогава можете да размените шепнешком няколко изречения, които са изпълнени със страст и с обещания какво ще се случи довечера.

3. Ласки под душа

Къпането заедно може да бъде много чувствено и интимно преживяване. Превърнете къпането в любовна игра, в която взаимно се галите, сапунисвате и докосвате.

4. Незабравимо шоу

Когато видиш партньора си да се докосва, няма как мозъкът и тялото ти веднага да не се настроят на сексуална вълна. Ето защо можеш да разгорещиш сцената в спалнята, като започнеш да се докосваш пред половинката.

5. Нежна прегръдка

Вечер просто лежите един от друг и гледате филм. А защо не легнете в поза „лъжчки“, в която той има пълен достъп до тялото ти. По този начин можете да се галите или просто да останете силно прегърнати, а можете и да се разгорещите.

6. Женски контрол

Задължително е да разменяте ролите си. Когато контролът премине в женски ръце, е сигурно, че преживяването ще бъде повече от вълнуващо.