Питали ли сте се дали отношенията с половинката са точно това, за което сте мечтали? Лесно е да разберем.

1. Той си измисля извинения, че не иска да слага етикет „връзка” на отношенията ви.

Но ако той просто иска да се забавлява и не иска нищо сериозно, тогава вероятно не се интересува от връзка с теб. Има възможност да промени решението си, ако останете достатъчно дълго заедно. Но също така има възможност да те лъже, за да пощади чувствата ти. Твоят интерес към него може би е по-силен от неговия интерес към теб.

2. Хващаш го да флиртува с другите със същата интензивност, с която флиртува и с теб.

Ако все още не сте двойка, той не ти дължи своята вярност. Позволено му е да флиртува с други хора. Въпреки това е подозрително, ако той използва същите похвати и действия към някой друг. Ако не си единствената, която е приковала вниманието му, това означава, че получаваш само част от сърцето му. А ти заслужаваш всичко.

3. Той те сваля, кара те да го искаш и след това отново се отдръпва.

Всеки път, когато почувстваш, че най-накрая ще те покани на среща, той бяга в другата посока. Един ден може да се отнася към теб като към любовта на живота си, но на следващия ден дори не се появява. Не отговаря на твоите съобщения. Няма го и когато имаш нужда от него. Той те иска само когато му е удобно, а когато емоциите станат твърде тежки, се отдръпва. Той не те желае, но и не иска ти да спреш да го искаш.

4. Той се съгласява само да се виждате насаме.

Той не иска да се срещаш с неговото семейство и приятели. Не иска да се показва с теб публично. Не иска да публикува снимки с теб в социалните медии. Той иска само да се мотаете вътре в апартамента ти, където никой друг няма да види колко сте си близки. Ако не иска някой да реши, че сте двойка, тогава той вероятно не иска да бъде част от двойка.

5. Той е непоследователен, когато става въпрос за контактите му с теб.

Има седмици, в които няма да мине и ден без да говорите, но има седмици (или дори месеци), които минават, без да се чуете, сякаш това не е важно. Въпреки че е зает, той трябва да поддържа контакт, ако иска да установи истинска връзка с теб. Той не може да изчезне безследно без обяснение. Ако излезе от живота ти без предизвестие и приеме, че винаги ще го чакаш да се върне, отношенията ви може да не прераснат в сериозна връзка. Може би ще е по-добре да останете просто приятели.

6. Нищо съществено не се е променило за месеци, може би дори години.

Може да флиртуваш с него непрекъснато, но ти винаги си флиртувала с него непрекъснато. Можете да се гушкате или дори да се целувате, но той като че ли винаги е бил раздразнителен. Въпреки че изглежда така, сякаш връзката ви е на хоризонта, вие сте останали на един и същи етап от изключително дълго време. Продължаваш да мислиш, че ще преминете към следващия, но това никога не се случва. Сякаш тичате на място и не стигате до нищо ново.