Запитвала ли си се защо връзката между теб и партньора ти е толкова силна? Защо се разбирате сякаш без думи? Защо ти се струва, че си го познавала цял живот? Ами, може би защото всъщност сте се срещнали в друг живот... Да, точно така. Пътищата ви са се пресекли някъде другаде, в друга реалност. А знаците, които показват това, са:

1. Усети се свързана с него в момента, в който го видя.

Дали беше любов от пръв поглед? Или просто душата ти си припомни, че вече обича този човек? А може би и двете? В момента, в който се срещнахте, нещо в теб ти каза, че ще си принадлежите. Че си принадлежите. 

2. С него се чувстваш у дома.

Когато си с него, когато общуваш с него, когато мислиш за него, се чувстваш завършена, цяла, спокойна. Чувстваш се защитена. Чувстваш се себе си. Чувстваш, че всичко е точно на мястото си. Че е такова, каквото трябва да бъде. Такова, каквото заслужаваш да бъде. Просто... чувстваш се у дома. 

3. Имаш усещане за дежа вю.

Случва ти се да имаш дежа вю с него. Сякаш отново преживявате моменти, които вече са ти познати. Сякаш си била на това място, в тази ситуация, с този мъж... И това е,... защото вероятно наистина е било така.

4. Споделяте всичко... с думи и без думи.

Усещате се, без да е нужно да говорите. Усещате се и споделяте емоциите си. Сякаш се сливате в едно... Сякаш душите ви се сливат в едно. И няма значение дали гледате филм, или гледате небето, дали се разхождате в парка, или сте на разходка до магазина... Всичко, което е пред вас и около вас сякаш се ратваря във вас. За да ви свърже още по-силно. За да ви накара още по-осезателно да почувствате, че е писано да сте заедно,... че сте заедно много преди да се срещнете....

5. С него усещаш, че... ставаш по' себе си.

Откакто си с него, чувстваш, че се доближаваш все повече до себе си. Че опознаваш по-добре себе си. Че ставаш себе си. Истинската себе си. С него сякаш си намерила пътя си. Сякаш виждаш по-ясно живота си и мечтите си...

Да, скъпа, ако си сред щастливките, които се чувстват по този начин с мъжа до себе си, забрави всички притеснения, които понякога изпълват женското ти сърце, забрави неувереността, забрави колебанията. И просто обичай. Него. Живота. И себе си.