X

8 мъже осиновиха 8 кученца, прекъснали ергенското им парти

от в 09:00 на 04.11.2016 в Свободно време | Любимци


8 мъже осиновиха 8 кученца, прекъснали ергенското им парти

8 мъже осиновиха 8 кученца, прекъснали ергенското им парти

Мичъл Крадок и приятелите му отишли да отпразнуват ергенското му парти, без да подозират, че ще се превърнат в герои за 7 малки кученца.

Мъжете наели хижа в гората и още на първата сутрин на вратата се появила неочаквана гостенка, привлечена от миризмата на бекон. Без да смее да се приближи, с тъжни очи ги гледало едно бездомно куче. „Не искаше да влезе вътре, но стоеше пред вратата”, разказва Мичъл.

Групата забелязала, че кучето не е в много добро състояние, очевидно било, че е гладно и изтощено. Те кръстили добродушното куче Ани и скоро се сприятелили с нея. След като им се доверила, тя ги завела в гората, където мъжете открили цели 7 кутрета, покрити с мръсотия.

Въпреки че били мръсни, кученцата били в добро състояние, което показва, че майка им е дала всичко от себе си, за да ги отгледа и да ги защити. Мъжете не можели да ги изоставят и решили всеки от тях да осинови по едно куче.

Така Ани, Нокс, Мечо, Дейзи, Гънър, Брими, Фин и Роуз били приютени от Мичъл и неговите приятели.

Всички кученца ще имат възможността да растат и играят заедно. А Мичъл и компания никога няма да забравят ергенското парти, завършило по този мил и трогателен начин.Теми   домашни любимци | животни | кучета | трогателно

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.