Ако твоето дете е родено между 23.07 и 22.08, то можеш да си сигурна, че в ръцете си държиш едно амбициозно дете. Ето и още няколко неща, които трябва да знаеш за него:

1. Те са топли и обичливи

Лъвът е знакът на Слънцето. Зодията е свързана с топлина, светлина и желание да заблести. Малките, родени под този знак, са обгърнати от любов. В живота им има от всичко и веднага печелят сърцата на околните.

2. Обожават да са център на внимание

Още от раждането си те се борят за вниманието, а и бързо го привличат. Като бебета постоянно надигат глас, за да може майка им да дойде веднага. Подрастващите постоянно говорят, за да не може никой да открадне прожектора им.

3. Усмихват се много

Детето Лъв е щастливо и жизнено. Енергични са, което от своя страна рефлектира върху другите - като бебета се борят с родителите си да не си лягат. Не искат да изпускат забавлението и са доста артистични.

4. Лъвовете са лидери

Ентусиасти и пълни с идеи, те са родени за лидери. Просто обичат да става на тяхното и да се разпореждат.

5. Те са силни и безстрашни

Децата Лъв са физически и психически силни. Не се страхуват от нищо, обожават приключенията, но не е лошо да бъдат наглеждани.

6. Провалът не е опция за тях

Те са горди и самоуверени, не понасят провалите. И по-скоро биха се отказали, отколкото да си признаят, че са се провалили. Родителите им в никакъв случай бе бива да ги подлагат на натиск.

7. Трябват им креативни облекла

Този знак е много креативен. Бебето Лъв харесва ярките цветове и играчките, издаващи звуци. Може би това е причината, когато са малко по-големи да обичат да създават различни аутфити.

8. Лъвът обича силно и много

Твоето дете е възможно да е първото, което ще хареса някого в училище. Това не трябва да те изненадва. Просто в себе си децата от тази зодия имат прекалено много любов, която да раздават.