Винаги, когато имаме човек до себе си, изграждаме един малко по-украсен образ в главата си за него, който се различава от реалния. Това понякога може да се превърне голям проблем, защото не виждаме знаци, които ни подсказват, че трябва да продължим напред. Ако видиш някой от следващите, то трябва да се замислиш над връзката си. Ето ги и тях:

1. Не е открит пред теб

Едно от нещата, които трябва да се увеличат с напредването на една връзка е емоционалната интимност. Ако ти или половинката ти се страхувате да се разкриете такива, каквито сте пред другия, то доверието няма място при вас.

2. Не говорите за грешките от миналото

Може би партньорът ти ти е изневерил или сте оставили нещо недоизказано. Това може да е разговор, който така и не сте довършили, или причината за първото.

3. Не сте разрешили всички проблеми

Оставили сте ги, за да отмине цялото напрежение, което се е насъбрало, но това е голяма грешка. Вместо да пазите всичко в себе си, трябва да си кажете всичко, за да можете да продължите да водите нормална връзка.

4. Любопитно ти е какъв би бил животът ти без него

Чудиш ли се какъв би бил животът ти, ако на времето беше дала шанс на друг мъж или просто вече не сте заедно? 

5. Връзката ви се руши

От месеци връзката ви няма никакво развитие, което не е хубаво и за двамата. Ако тя оставя само емоционални белези и не се развива, то това може да разруши не само нея, но и вас.

6. Токсично поведение

Неща като въртенето на очите, мрънкането и постоянните спорове могат да се отразят негативно на връзката ви. Ако постоянно се нападате и критикувате, то това е признак на токсично поведение.

7. Ти знаеш най-добре

Колкото и да се опитваш да пренебрегнеш проблемите ви, винаги ще има нещо, което няма да е наред. Вслушай се в себе си, защото ти знаеш най-добре.

8. Държанието ви един към друг не е същото

Когато една връзка се развива, много двойки забравят, че трябва да продължат да полагат усилия, за да продължи и тя да съществува. Има моменти, в които забравяте кои са важните неща и се втурвате в спорове. По този начин те се подклаждат, а не ги прекратявате.