Горе главата!

Да обичаш Овен невинаги е лесно. Те могат да бъдат нетърпеливи, много независими и да избухват бързо. Не всички техни черти обаче са отрицателни, те имат някои невероятни качества.

Еквивалентът на този зодиакален знак в слънчевия календар на Индия се нарича "Меша". Символът на зодията – овенът, обяснява огнената им природа и страстна лоялност.

Ако се опитваш да навигираш връзката с Овена, когото обичаш, има няколко неща, които трябва да знаеш. Ако си наясно с тази зодия, ще можеш наистина да я разбереш.

Ето и 9-те брутални истини, с които може да разбереш дали обичаш Овен:

1. Избухлив е

Като огнен знак, не е изненадващо, че е такъв, но това е и добро, и лошо. Той носи много енергия и забавления във всяка връзка, но може да избухне бързо.

2. Има голямо его

Овенът се нуждае от партньор, който често да поддържа егото му. Но по-важното е, че се нуждае и от човек, който да го кара да е скромен. Забавлявай се с тези балансирани действия.

3. Отегчава се лесно

Нуждае се от партньор, с когото да провежда добри разговори и да се радва на страхотен секс. Ако не можеш да задържиш вниманието му, бързо ще се продължи напред.

4. Може да бъде агресивен

Харесва му да получава това, което иска, когато го иска и точно както го иска. Най-добре е да не се състезаваш с него, защото най-вероятно ще загубиш.

5. Обича силно

Влюбва се бързо и ентусиазирано, с дълбока страст. Когато Овен се влюби в теб, ще го разбереш и ще го почувстваш дълбоко в душата си.

6. Лоялен е… към вината

Ако се забъркаш с някой, който Овенът обича… внимавай! Той може да запази ненавистта си с години и да започне битка не с физическа сила, а с острия си език.

7. Отстоява себе си

Обикновено казва това, което мисли и чувства, особено на хора, които го познават добре. Винаги ще знаеш накъде върви връзката ти с него – за добро или за лошо.

8. Нетърпелив е

По-добре да си навреме за срещата с него, защото той мрази да чака когото и да е. Не обича да чака на светофара или на опашката в магазина, затова се подготви.

9. Има нужда от лично пространство

И мъжете, и жените от тази зодия са много независими, така че партньорите им трябва да имат свой собствен живот. Макар да им харесва да ги обичат и да им се възхищават, искат и време, в което това да им липсва.