Когато сме от дълго време с някого, го опознаваме доста добре и знаем точно как да го зарадваме. Но никога не пречи да откриете нови мили начини, с които да засвидетелствате любовта си. За целта ще ви дадем няколко идеи в зависимост от това какъв е зодиакалният знак на вашата половинка.

1. Овен: Масаж

Овните са пълни с енергия, но дори и те имат нужда понякога да забавят темпото и да се поглезят, а масажът идеален за целта. Можете лично да направите масаж на половинката ви или да му/ѝ подарите ваучер за масаж, но ние определено ви съветваме да е първият вариант. Купете масажно олио, пуснете релаксираща музика, запалете няколко ароматни свещи и я зарадвайте с една страхотна вечер.

2. Телец: Сгответе гурме вечеря

Вероятно вече знаете, че вашата половинка е изискана личност, която обожава хубавата храна. Телецът все пак е управляван от Венера и затова има високи изисквания към качеството. Ако сготвите на Телеца специална вечеря, той определено ще изпадне във възторг. Само една уговорка – Телците не обичат особено много изненадите и екстремните преживявания, затова ви съветваме да не готвите нищо твърде странно – заложете на класиките.

3. Близнаци: Заведете го на концерт

Близнаците са много социални личности, които обичат да се забавляват. Освен това обичат щурите изненади и ако им подарите билети за концерт, те много ще се зарадват. Направо може да не им казвате къде отивате и просто да ги заведете на събитието. За да съхраните любовта на човека Близнаци, никога не трябва да се поддавате на монотонността – Близнаците обичат разнообразието и експериментите.

4. Рак: Заведете я на разходка с лодка

Раците са меланхолични и носталгични хора, които обичат да създават нови спомени с партньора си. Освен това са воден знак, така че е логично да обичат водата. Идеалната изненада за половинката ви е да я заведете на романтична вечеря на борда на яхта или малко корабче. Тя определено ще помни тази вечер за цял живот. Ако пък по някаква причина вашият Рак не харесва водата, заведете го на приятна вечеря след посещението на галерия или музей.

5. Лъв: Планирайте вълнуваща вечер

Ако искате да зарадвате вашата половинка Лъв, вложете много старание в организацията на срещата. Ако говорим за жена, изберете рокля от гардероба ѝ – оставете ѝ бележка да я облече в еди-колко си часа, в уречения час я чакайте с букет цветя и лимузина и я заведете в хубав ресторант. Това ще я накара да се почувства като принцеса. Просто планирайте срещата така, че да отговаря на интересите на половинката ви.

6. Дева: Заведете я на пикник

Девите са много земни и практични, затова не изискват много. Достатъчно е да изчистите дома ви, да идвате навреме за среща или да сготвите нещо специално за нея – това е повече от достатъчно, за да се чувства обичана. Но ако искате да се постараете още малко – организирайте пикник. Девите обичат да са сред природата. Получавате бонус точки, ако заведете любимия си човек на място, на което не е бил досега и от което се разкрива страхотна гледка.

7. Везни: Изискано удоволствие

Везните са много изискани, имат изтънчен вкус и обикновено са големи интелектуалци. Затова вашата половинка ще се зарадва на нещо малко по-луксозно или изтънчено – подарете ѝ билети за класически концерт, а след това изпийте една бутилка хубаво вино. Книгата също е добър подарък.

8. Скорпион: Нека има малко мистерия

Много от зодиакалните знаци биха се зарадвали на изненадваща романтична среща или неочаквано пътешествия, но за да зарадвате Скорпиона не е нужно да отивате много далеч. Достатъчно е да събудите любопитството му и просто да не му кажете къде отивате. Направете резервация на някое любимо място и му изпратете тайнствена бележка за кога да е готов. Обикновено Скорпионите имат много добра интуиция, така че като нищо може да познае точно къде отивате, но ще оцени старанието ви.

9. Стрелец: Да приключенстваме!

Стрелците обичат приключенията и новите изживявания, но не е нужно да се охарчите за някоя скъпа екскурзия, достатъчно е да заведете вашата половинка в комедиен клуб, ако никога не е била. Или пък отидете на боулинг и след това вечеряйте в екзотичен ресторант.

10. Козирог: Помогнете ѝ със задачите

Не че Козирогът няма да се зарадва на скъпа вечеря, но той е изключително практичен знак и безсмислените разходи няма да го трогнат. Най-много ще зарадвате половинката си, ако ѝ помогнете с някоя досадна задача – почистете, сгответе вечерята, поправете миксера или занесете дрехите ѝ на химическо – направете нещо, което тя все отлага и за което не ѝ остава време, и тя ще изпадне във възторг, защото сте я отървали от това бреме. Това ще ѝ покаже, че я слушате и че ще се грижите за нея.

11. Водолей: Помагайте заедно

Водолеите са много безкористни и жертвоготовни – те обичат да помагат на останалите и затова често са доброволци към различни каузи. Любимият им човек ще ги зарадва, като се присъедини към тяхната кауза. На следващата ви среща може да засадите няколко дръвчета заедно и това страшно ще трогне половинката ви.

12. Риби: Направете нещо, което той обожава, а вие не харесвате особено

Рибите са много романтични и мили създания, затова обикновено са готови да правят каквото другият иска, но вие може да ги изненадате, като организирате среща по изцяло техен вкус. Ако говорим за дама – планирайте някоя изключително романтична вечеря под съпровода на цигулка или пиано, заведете я на театър, на изложба или някъде, където много ще ѝ хареса. Ако става дума за мъж – заведете го на някое спортно събитие или пък отидете да карате картинг – нещо, което ще му допадне и което обикновено не правите заедно.