Стрелци, 2023 г. ще бъде изключително важна година за вас. Знаете, че трябва да овладеете живота си и да поемете контрол върху него. Това изисква от вас да направите равносметка на 2022 г. и да планирате внимателно идната година, за да поправите някои грешки и да наблегнете на това поведение, което ви носи полза. Близките партньорства в професионален и в личен план ще преминат през изпитания, тъй като ще сте по-чувствителни към недостатъците на околните. Нестабилните връзки може да приключат, ала по-силните ще оцелеят. Очаква се да придобивате все повече увереност в работата си, но се пазете от демонстрирането на прекалено високо самочувствие.

Организирайте се и успехът е неизбежен

Стрелците, които търсят нова работа, може да получат важна възможност през май и юни 2023 г. Юпитер е във вашия сектор на кариерата до края на септември. Първите 4 месеца от годината са подходящи за усвояване на нови умения. Възползвайте се от възможности за обучение. Те няма да ви донесат финансова изгода веднага, но ще ви помогнат на по-късен етап. От май до края на септември постигате бърз и неочакван напредък. Ще се уверите, че
хората около вас уважават избора ви и ви оставят свободата да действате както считате за подходящо. Ще срещате трудности при организирането на времето си, не знаете откъде да започнете и кои са вашите приоритети. За да не позволите вашата разсеяност да всее хаос в ежедневието ви, си водете дневник с основни и второстепенни задачи. Не загърбвайте и ролите си на партньор, родител, приятел, защото близките ви ще се нуждаят от вашата енергия и подкрепа, дори да не ви го казват директно.

Флиртувайте, но бъдете разумни

В романтичен план годината ще е особено успешна за необвързаните Стрелци. Те ще се почувстват по-нетърпеливи да изследват околните и себе си, за да разберат какво ги очаква в любовта. През 2023 г. ще бъдете изключително съблазнителни, чувствени и спокойни, когато става дума за изпращане на сигнали към противоположния пол. Обвързаните Стрелци също може да се изкушат да се отдадат на някои флиртове, но трябва да поставят ясни граници, за да не заблудят някого за намеренията си.

Не прибързвайте

През май и август ще се радвате на подкрепата на планетите в своя любовен живот. Самотните Стрелци обаче рискуват да се влюбят в някого, когото почти не познават. Целта ви да се омъжите заплашва да се превърне във фикс идея, затова звездите ви съветват да бъдете по-предпазливи кого допускате до себе си. До април не правете сериозни крачки в любовта. Обърнете повече внимание на действията на хората, които се опитват да се сближат с вас, вместо да ги идеализирате според своите предпочитания. Някои Стрелци могат да се окажат във връзка с човек, който се колебае или страхува от ангажимент. Не го притискайте с въпроси и драматични изблици, но и бъдете категорични в това какво искате и с какво не можете да се примирите.

Обвързаните представители на зодията ще имат възможност да преживеят ренесанс в романтичните отношения. Имате възможност да върнете страстта във връзката си през първите 3 месеца от годината. Поемете инициативата, организирайте общи забавления и покажете тази своя страна, която сте склонни да пазите за себе си. Партньорът ви ще оцени вашата искреност и ще откликне на настроението ви. През лятото се очаква леко разколебаване на хармонията заради липса на комуникация и спад в либидото ви, но останете позитивни, обмисляйте действията си и не прибързвайте с обвиненията.