1. Не се прави на глупава.

Не се прави на глупава. Не се прави, че не знаеш неща, само за да го накараш да се чувства по-умен. Бъди себе си. Бъди способната жена, която си. Ако това, че си умна и комбинативна го притеснява, имам лоша новина за теб: този мъж просто не те заслужава!

2. Не се прави, че те интересуват неща, които всъщност не харесваш.

Защото той обича да гледа спортни предавания, не значи, че и ти трябва да правиш същото. Имай си свои развлечения. Имай си свое лично пространство. Не се обезличавай, само за да заприличаш на него.

3. Не се прави на някоя, която не си.

Не се опитвай да приличаш на другите жени. Не се опитвай да бъдеш такава, каквато си мислиш, че ще му хареса повече. Бъди себе си. Мъжът, който е за теб, ще иска точно това от теб – да си непринудена, освободена, истинска. Пред него и пред себе си.

4. Не изневерявай на принципите си.

Не изневерявай на убежденията си, само за да не влизаш в конфликт с него, само да се доближиш до него. Мъжът, който те обича, ще те уважава. А щом уважава теб, ще уважава и убежденията ти.

5. Не изоставяй приятелите си.

Повечето мъже ревнуват от приятелките на жената до себе си. И особено от приятелите й. И затова повечето жени спират да виждат с други хора, спират да се забавляват. Не допускай тази грешка. Човек без приятели е като дърво без корени.

6. Не обръщай гръб на нещата, които обичаш да правиш.

В този смисъл, не се отказвай от уроците по танци или от курса по италиански, или от каквито и да било друго. Не се отказвай от себе си. Защото мъжът, който ще те заслужава, ще те насърчава да правиш всичко това, което те прави теб. А мъжът, който не те заслужава, ще те насърчава да се обезличаваш.

7. Не подменяй гардероба си.

Не се опитвай да придобиеш визия, каквато той иска. Важното е ти как се чувстваш в дрехите си. Ако дрехите ти му се струват твърде различни, твърде нестандартни, вината не е в теб. А в него. Това, че той е скучен, не значи, че и ти трябва да си такава.

8. Не се измъчвай с диети.

Мъжът, който те обича истински, никога няма да ти позволи да се подлагаш на диети, само и само да се сдобиеш с идеалната фигура, която да му хареса. Защото за мъжа, който те обича истински твоята фигура е вече идеална. И той я харесва!

9. Не изоставяй мечтите си.

Ако той е твърде прагматичен, ако винаги залага на сигурното, ако не обича да рискува и харесва статуквото, не се променяй. Не ставай като него. Не се отказвай от мечтите си, само защото изглеждат трудни за постигане. Няма невъзможни неща за изпълнена с вяра душа!

И така, скъпа моя, преди да се опиташ да моделираш себе си, за да станеш по-привлекателна за него, застани пред огледалото, погледни силната и смела жена, която те гледа в очакване от него, и се запитай: Заслужава ли да й причиниш всичко това?


Вдъхновено от Мрежата