1. Ако се опитваш да откриеш себе си и мислиш, че се чувстваш изгубена. Ето и добрите новини: Ти не си!

2. "На въпроса как Микеланджело е създал всяка скулптура, той отговаря, че те са съществували вече в мрамора. Бог е създал Пиета, Давид, Моисей. Работата на Микеланджело, поне както той я виждал, била да премахне излишния мрамор, който обгръщал създания на Бог. Перфектното ти Аз не е нещо, което трябва да създадеш, защото Господ вече го е направил. То е любовта, която е в теб." - Мариан Уилмсън

3. Посещавай нови места, защото има толкова красота по света. Ако се чувстваш изгубена, то ти имаш нужда от пътуване и от нови преживявания. Разшири границите си и излез от зоната си на комфорт. Това е нещо ново за теб. Усещания, които досега не си изпитвала, и хора, които не си срещала. Трябва ти време, за да разцъфнеш. Това е откритието и свободата, които те очакват.

4. Съсредоточаваме се повече върху себе си и другите, за да намерим цел. Когато сме млади живеем и се наслаждаваме на живота, но пораснем ли, ние обзема едно усещане, че трябва да открием смисъла на нашето съществуване. Спри, наслади се и разбери, че ти си точно тази, която трябва да бъдеш.

5. "Истинското удоволствие в живота е да откриеш цел в живота, която си мислиш, че е твоя. Да бъдеш сила на природата, а не егоистично съзнание, което се оплаква, че света няма да го направи щастлив. На мнението съм, че животът принадлежи на всеки и трябва да правя всичко, което мога за него. Животът е като факла, която трябва да държа и да се опитвам да я накарам да гори силно преди да я предам на следващото поколение." - Дордж Бърнард Шоу

6. Искам да знаеш, че животът гледа на теб, както ти на него.

7. Искам да знаеш, че доверявайки се на себе си и приемайки себе си в този момент, трансформацията, която търсиш, ще се появи сама.

8. Светът има нужда от теб.

9. Ако си заета с това да търсиш себе си и да се опитваш да създадеш перфектната картина на живота си, останалите никога няма да имат шанс да усетят магията, която носиш в себе си.