1. Високите ти очаквания. Ако той наистина иска да е с теб, ще направи така, че да изпълни очакванията ни. Ще се старае, ще се развива, ще става по-добрата версия на себе си.

2. Промяната в настроенията ти. Ако той наистина иска да е с теб, няма да се дразни от това, че настроенията ти се менят като времето през пролетта. Ще те приеме точно такава, каквато си.

3. Твоят багаж. Много пъти са те лъгали, много пъти са те мамили. Той знае това. Разбира това. Ако той наистина иска да е с теб, няма да откачи, когато ти откачаш от ревност и несигурност. Напротив, че направи всичко по силите си, за да те успокои.

4. Твоите странности. Ако той наистина иска да е с теб, няма да се опитва да те променя, няма да се опитва да те направи като всички. Защото иска да си като себе си.

5. Твоят външен вид. Ако той наистина иска да е с теб, няма да му пука дали всеки ден си с прически, дали се гримираш, дали си качила два килограма отгоре. Защото ще те иска заради това, което е вътре в теб.

6. Склонността ти да спориш. Ако той наистина иска да е с теб, няма да се уплаши от това, че не може да излезе на глава с теб. Защото ще приеме, че си упорита, както и това, че повечето пъти се оказваш права.

7. Финансовите проблеми. Ако той наистина иска да е с теб, няма да се откаже от връзката ви, само защото ти или и двамата имате финансови проблеми. Ще застане до теб и ще поиска заедно да се пребори в това предизвикателство.

8. Времето. Ако той наистина иска да е с теб, няма да има значение дали сте заедно от една или от двайтсет години. Ще те обича и ще те иска точно както в началото.

Автор: Холи Рьордан