За съжаление, платформата TikTok готви салатата на Дженифър Анистън напълно погрешно! Затова днес ние ще ви предоставим правилната рецепта! И ще ви дадем бонус – любимата напитка на Дженифър, която тя пие 7 дни в седмицата вместо кафе.

Всичко започва, когато приятелката на Дженифър Анистън и колега от "Приятели" Кортни Кокс, казва пред The LA Times през 2010 г., че Анистън яде  една и съща "докторска салата" всеки ден на снимачната площадка на сериала. Тя се състои от булгур, нарязани на кубчета краставици, магданоз, мента, червен лук, нахут, натрошено сирене фета и нарязан шамфъстък. Именно благодарение на тази рецепта на своя диетолог, актрисата остава в такава страхотна форма в продължение на много години (заснемането на сериала „Приятели“ продължи десет години).

Неправилна салата

Не е изненадващо, че рецептата веднага става супер популярна и през всичките тези години се разпространява в социалните мрежи като „Салата на Анистън“. А с появата на TikTok, тя се превръща в най-популярната салата в историята на тази социална мрежа.

Но преди дни Дженифър призна в интервю, че... това изобщо не е салатата, която тя е яла! "Съжалявам, знам, че ще разочаровам всички, но това не е моята салата", каза тогава стройната Анистън за популярната рецепта. "Изглежда вкусно, но не е същата салата, която консумирах в "Приятели".

Нещо повече, звездата няма представа откъде се е появила рецептата за салата на Дженифър Анистън, добавяйки, че "Никога не бих изяла толкова много нахут в салатата. Това е лошо за храносмилателния тракт."

И така, какво точно е консумирала звездата на снимачната площадка? Вижте правилната рецепта за салатата на Дженифър Анистън!

А ето и още една истинска рецепта – на напитката, която Анистън пие всеки ден – шейк от джинджифил и праскова. Актрисата, напълно пристрастена преди към кафето, сега вместо кафе пие този коктейл за бодрост и енергия!
Вижте рецептата. Истинската!

Съставки (за 2 порции):

• 150 мл кокосова вода

• 150 мл кокосово мляко

• 2 узрели праскови

• джинджифил - парче с дължина 2-3 см

И просто смесете всичко в блендер.

И не забравяйте, че Дженифър тренира 5-6 пъти седмично, използвайки три вида кардио упражнения, пилатес и йога.