Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха през 2016 г., но още не са финализирали развода си. Според близки до Анджелина на актрисата ѝ е трудно да приеме, че раздялата им е окончателна и скоро разводът ще стане факт.

Според „Холивуд Лайф“ 43-годишната актриса наскоро е осъзнала, че животът ѝ е празен без бившата ѝ половинка. Доверени източници твърдят, че тя е преминала през всичките седем стадия на мъката след раздяла и в момента ѝ е много трудно да продължи напред.

Тя осъзнава колко празен е животът ѝ без Брад“, твърди източникът на „Холивуд Лайф“. „Въпреки че най-болезненият етап беше стадият на гнева, най-трудно ѝ е да премине през последния – да продължи напред и да вярва в бъдещето. Трудно ѝ е да приеме, че трябва да продължи и да осъзнае, че може да живее без Брад и че двамата никога няма да бъдат заедно.“

Въпреки че след раздялата се носеха много грозни слухове за отношенията им, актрисата наистина е вярвала, че той е истинската ѝ любов.

„Двамата изживяха толкова много красиви моменти, да не говорим, че имат и шест деца, една част от нея все още вярва, че той е бил любовта на живота ѝ – нейната сродна душа“, разказва нейният близък. „Анджелина не иска да бъде сама завинаги, но в същото време ѝ е трудно да си представи как ще обича друг мъж след Брад.“

Анонимният източник твърди, че актрисата е имала любовници след раздялата им, но не е имала връзка.

Въпреки че Анджелина тъгува по Брад, сдобряването им е много малко вероятно, разказват техни близки. И все пак „Холивуд Лайф“ твърди, че Анджелина съжалява за начина, по който е подходила към Брад, защото е можела да спаси брака си:

„Анджелина постоянно се чуди дали не е трябвало да говори повече с Брад, или да му помогне повече, за да се пребори с демоните си. Анджелина съжалява за много неща, станали във връзката им, но в същото време не се интересува как връзката ѝ или разводът ѝ могат да се отразят на Дженифър Анистън. Анджелина никога не се тревожи и дори не мисли за Джен“, твърди източникът.

През последните месеци Анджелина беше свързвана с няколко мъже. Миналото лято се твърдеше, че излиза с милиардер, чието име обаче остана в тайна. Други източници твърдят, че Анджелина би искала по-бързо да се разведе, за да се омъжи отново.

Нейни приближени твърдят, че е имала връзка с по-възрастен и привлекателен брокер на недвижими имоти.

В същото време Брад беше свързван с проф. Нери Оксман, с предприемачката Хари Калса и дори с бившата му съпруга Дженифър Анистън, но последната теория беше отхвърлена от няколко източници.

Пред репортер на „Би Би Си“ Анджелина говори и за развода си: „Много, много хора попадат в такава ситуация. Цялото ми семейство преминава през труден период. Сега съм се фокусирала върху децата ми, нашите деца... и съм се съсредоточила да намеря изход от ситуацията. Защото ние винаги ще бъдем семейството. Надявам се всичко това да ни сплоти и да ни направи по-силни.“

Предполага се, че една от причините Анджелина да поддаде молба за развод е онзи инцидент между Брад Пит и Мадокс. За случая се знае, че малко след като частният им самолет им излита, между Анджелина и Брад възниква спор, Мадокс се намесва и се застъпва за майка си, тогава Брад Пит, който е бил доста пиян, заплашва Мадокс или се кани да му посегне, но Анджелина застава помежду им. В крайна сметка Брад не е ударил най-големият им син, но това не променя последвалите събития.

Майката на шест деца отказа да даде подробности за инцидента: „Не искам да говоря много за това, само ще кажа, че преминавахме през трудни времена, но... ние сме семейство и винаги ще бъдем семейство, ще преминем през всички това като семейство.“

Още на следващия ден след инцидента Анджелина се разделя с Брад.

Когато я питат как се вижда след 5 години, актрисата отговоря: „През следващите пет години се надявам да пътувам много по света, да се виждам с децата си, надявам се, че те ще бъдат щастливи и ще се занимават с много интересни неща, и си представям, че ще живеят в различни краища на света, но аз ще бъда до тях и ще ги подкрепям. Всичко, което правя, е, за да дам пример на децата си и да им покажа на какво са способни. Искам да им покажа света, но не през призмата на Холивуд и не през призмата на определен тип живот, а наистина да им покажа цялото разнообразие на света, за да придобият мъдрост и да станат широкоскроени хора.“