Анджелина Джоли се цели в Белия дом, красавицата ще се кандидатира за президент!

 

Пленителната красавица Анджелина Джоли, сочена за една от най-красивите жени в света, планира да се кандидатира за президент на САЩ на изборите през 2016 година. Новината бе разгласена от американските медии и предизвика противоречиви реакции. Някои политици подложиха възможностите й да управлява страна като САЩ под съмнение. Самата Хилари Клинтън пък отказа да се срещне с нея, въпреки настоятелните покани от страна на холивудската красавица.

Според американските медии, Хилари Клинтън мрази Анджелина Джоли, защото се страхува от нея. Актрисата се представя много добре в политическите среди и контактува с много политици покрай благотворителните форуми. По-важното е, че Хилари не отказва срещи със съперницата си, защото я смята за неподходяща за президент. Тя се чувства несигурна в един евентуален сблъсък с нея.

Анджелина Джоли е не просто красива актриса, но и жена с голямо сърце. Тя се занимава активно с благотворителност и е посланик на ООН.

Интересно е да припомним, че още преди няколко години се заговори за амбициите на брюнетката да атакува Белия дом. Според запознати, Анджелина мечтае да стане "най-могъщият човек на планетата", а президентското място ще стори точно това. Според букмейкърите, шансовете й не са големи. Така например, шансовете й стане президент на САЩ през 2016 година са 50 към 1, а през 2020 година - 33 към 1.

Коя от двете дами бихте подкрепили, ако се кандидатират за президент на САЩ на изборите през 2016 година?