В живота се срещаме с много мъже, но има по един конкретен тип, който е най-подходящ за всяка зодия. Четете нататък, за да разберете какъв мъж да търсите според знака, под който сте родени.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Търсете мъжът, който избягва общите приказки и се впуска директно в смислени разговори с цел да ви опознае.

Интелектуалните разговори са едно от нещата, които желаете най-много в живота, а какво остава по отношение на връзките. Като Водолей се нуждаете от мъж, който ви кара да мислите. Затова трябва да срещнете мъж, който обича да се съмнява във всичко и е много умен. Също така ви трябва човек, който е честен и не иска да ви контролира.

Някой, който подкрепя амбициите ви, защото сте известни като един от най-независимите знаци на зодиака и очаквате с вас да се отнасят така, както вие се отнасяте с другите. Ето затова най-добре се чувствате с човек, който обича честността, свободата и спонтанността.

Риби (19 февруари - 20 март)

Търсете мъжът, който е романтик и има старомодни виждания за любовта.

Вие, скъпи Риби, сте един от най-романтичните знаци и обожавате да бъдете обгрижвани с цветя, целувки и всичко останало. Трябва да си намерите мъж, който е готов да направи всичко на света, за да се превърне в онзи романтичен тип, с когото всяка жена иска да има дълга връзка. Мъж, който иска истинска връзка с вас. Защото вие не сте момиче, което иска просто да ходи по срещи - вие сте готова съпруга!

Овен (21 март - 19 април)

Търсете мъжът, който обича толкова силно и безмилостно, колкото и вие

Овни, вие сте пълни с огън и когато се влюбите в някого, определено го обичате с всичко в себе си. Не ви е страх да му кажете как се чувствате и да го обсипете с внимание. Мъжът, който трябва да намерите, е някой, който харесва вашата увереност и приключенски дух.

Трябва ви мъж, който може да се справи със силно любящата жена, каквато сте и обожава това ваше качество. Нужен ви е човек, който е толкова очарован от вас, колкото вие сте от него.

Телец (20 април - 20 май)

Потърсете мъж, който иска да ви опознае отвътре и отвън, да знае всяко нещо, което ви въздейства, преди да ви направи своя.

Като Телец вие не сте от типа жени, които просто се впускат в нови връзки. Търсите някого, който иска същите неща като вас, който цени приятелите и семейството толкова, колкото и вие - или някой, който като цяло има същите цели като вас. Трябва ви мъж, който е търпелив и любящ.

Някой, който няма да ви кара да се обвързвате сериозно, докато все още опитвате да го опознаете. Някой, който иска същите неща в живота като вас и може да ви накара да изпитате любов и спокойствие, каквито досега са ви били непознати.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Търсете мъж със спонтанен характер и златно сърце.

Вие, Близнаци, сте жени, които лесно се отегчават. Мъжете изглежда никога не са на вашето енергийно и интелектуално ниво… но все пак ги обичате. Трябва ви човек, който разбира каква забавна и любяща личност сте. Трябва ви някой, който е страстен, вълнуващ и знае точно как да ви даде пеперуди в стомаха. Мъж, който обича да флиртува също като вас и е способен да премине комуникационния и интелектуалния тест.

Рак (21 юни - 22 юли)

Търсете мъж, който разбира всичките ви настроения и винаги е този, при когото можете да отидете, когато животът ви претовари.

Раци, вие сте от онези момичета, за които чувствата са най-важни и често сте наранени от предишните си връзки. Затова за вас би било чудесно, ако намерите мъжът, който е нежен и ви предлага комфорта, от който винаги сте се нуждаели. Трябва ви мъж, който разбира емоциите и знае как да ви накара да се чувствате страхотно, независимо от ситуацията.

Той трябва да бъде силен, но да разбира и нежната си страна, за да можете да се свържете на ниво, което не сте успели да достигнете с друг човек досега. Той трябва да бъде мъж, който умее да говори, без да изрича и думичка.

Лъв (23 юли - 22 август)

Търсете мъж, който истински познава себе си и който е толкова самоуверен, че кара останалите да се чувстват спокойни, без да ги напряга.

Дамите от зодия Лъв са едни от най-силните на света, но имат и страстна страна. Обичат да бъдат лидер във всяка ситуация, дори и във връзките. Дори и това да е плашело мъжете в миналото, трябва да откриете човек, който обича тази ваша черта. Трябва ви мъж, който е наясно със себе си, който е разумен и е на вашето интелектуално ниво.

Той също така трябва да отстоява нещата, в които вярва. Макар и вие да сте алфа жена, до вас трябва да стои мъж, който да умее да ви поставя на място - това е толкова секси!

Дева (23 август - 22 септември)

Търсете мъж, който не се отказва, когато настанат трудни времена и който ще бъде до вас през всичко.

Като Дева вие имате уязвимо сърце и не сте човек, който лесно допуска хората в живота си. Много сте сурови към себе си понякога и това може да се дължи на факта, че предишните ви партньори не са ви обичали и не са оценявали доброто ви сърце така, както заслужавате.

Имате нужда от нежен и спокоен човек. Някой, който може да събори стените ви, но по бавен и значим начин. Мъж, който не играе игрички и може да бъде както ваш най-добър приятел, така и ваш партньор.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Търсете мъж, който да ви обича толкова, колкото и вие - който не излиза с вас просто от скука.

Везни, вие сте дами, които копнеят да намерят Единствения възможно най-скоро. Вие обичате връзките и вероятно сте най-добрата приятелка, която човек може да получи. Имате нужда от мъж, който разбира вашето грижовно и любящо сърце, но също така търси бъдеще във връзката.

Вярвате в отдадеността, което означава, че партньорът ви трябва да е толкова силно привързан към вас, колкото и вие към него. Човек, който е дълбок и придава смисъл на всичките си действия към вас, ще бъде идеалната ви половинка.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Търсете човек, който е истински мъж, но знае и как да се грижи за вас (във всеки един смисъл на думата).

Като Скорпион вие обичате хората като цяло, но по отношение на мъжът, когото обичате, сте готови да дадете всичко. Най-важните характеристики, които трябва да притежава вашият партньор, са интелект и честност. Но също така се нуждаете от мъж, който е забавен - и не само пред хората!

Трябва ви мъж, който може да ви накара да настръхнете, но също така и да се смеете и усмихвате. Имате нужда от човек, който се влюбва толкова силно, колкото и вие, но може да почака малко, преди вие тотално да хлътнете, за да обявите отношенията си официално.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Потърсете мъж, който има детско сърце и може да се забавлява, правейки абсолютно всичко.

Като представителка на зодия Стрелец, вие обичате игрите, както и това да карате хората да се смеят, защото животът е твърде кратък, за да не се усмихваме. Нуждаете се от мъж, който се смее и обича да го прави точно толкова, колкото и вие. Някой, който е забавен, но и лоялен, верен и готов да хлътне до уши по вас.

Нуждаете се от човек, който може да приеме това, че винаги искате да сте сред хора и да се забавлявате. Някой, който може да ви помогне да осъзнаете, че един ден искате да създадете семейство заедно.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Потърсете мъжа, който уважава вашата независимост, но и ви чака с отворени обятия, когато имате нужда от него.

Представителките на тази зодия не се нуждаят от мъж, но все пак им се иска да имат такъв до себе си. Търсите човек, който наистина си заслужава, защото не бихте позволили на всекиго да разбие стените ви. Нуждаете се от мъж, който да гледа на вас като на своята най-голяма награда - мъж, който би изкатерил всяка стена, за да може да достигне до вас.

Някой, който разбира, че пазите сърцето си само защото сте били наранявани преди и искате да го дадете само на човека, който го заслужава. Трябва ви мъж, който е отдаден, умен и много по-любящ, отколкото си мислите, че искате. Той ще ви накара да се почувствате желана и обичана, а и много щастлива, че не сте допускали друг толкова близо преди него.