Късно е, а аз пиша съобщения на приятеля ти. Не, не точно на твоя приятел, но със сигурност някъде там е точно той. Аз съм момичето, което нямаше никаква представа, че е влюбено в момче, което има връзка. 

Той винаги отговаря на моите съобщения. Изпраща ми текстове с интимно съдържание и постоянно ми повтаря колко съм красива и колко много ме иска. 

Не, аз не съм уличница, макар че може би ти се иска да ме наречеш точно така. Аз съм момиче, което се е влюбило в грешното момче.

Аз съм като всяко друго момиче - имам семейство, приятели и работа, но това, което ме отличава от теб е, че се влюбвам в мъже, които... вече имат връзка.

Разбира се, този факт дълго време се крие в тайна, но винаги излиза наяве фактът, че той не е винаги на мое разположение; той не прави планове за бъдещето с мен; той не е с мен на празниците и често не може да ми се обади тогава, когато имам нужда от него.

Да, аз съм нормално момиче, което се е влюбило в грешното момче. Не смятам, че съм различна от теб и те моля да ме разбереш. 

Любовта ми не е била преднамерена, чувствата ми не са били планирани. Но момчето, което обичам, е твоето момче. 

Днес знам колко грешни са чувствата ми, но аз не съм. Не ме съди и не ме наричай с обидни имена, защото аз съм просто едно момиче, което срещна момче, в което се влюби.

Не, аз няма да моля за прошка. Моля те само да ме разбереш, защото аз съм като теб, просто се влюбих в грешното момче.