Този месец юни е много личен, но що се отнася до кариерата ви, той е по-монотонен! Дисонансите на Сатурн в Риби ви принуждават да полагате усилия, за да поддържате курса. Уви, мотивацията ви е на половинa, защото ви е скучно! Въпреки че това не е най-доброто, бъдете готови да го промените веднага щом се появи възможност. За да успеете в това малко чудо, Венера и Марс в Лъв се свързват с Меркурий и Слънцето в Близнаци. Тези искрящи енергии украсяват ежедневието ви. Те благоприятстват обмена на информация с вашето обкръжение. Те внасят движение в живота ви чрез пътувания за удоволствие или други. Също така те ви насърчават да се възползвате от връзката, която Юпитер ви изпрати преди няколко седмици.

Макар и да не е добра идея, Сатурн е поел управлението на кариерата и финансите ви. Обещанията, които са ви били дадени, все още не са изпълнени. Не си мислете, че сте били прокълнати! Вместо това подредете всичко, което ви е било предложено. В него може да откриете страхотна възможност. Ако искате, можете да я реализирате. Във финансов план до 11-и имате възможност да актуализирате сметките си. Направете го! Няма да съжалявате, дори и да ви се струва досадно.

Съвет на месеца: Време е да се свържете с хората, с които сте се запознали напоследък. Един от тях има силата да ви помогне в развитието на кариерата ви.