През този месец Юпитер приключва своето състезание в Овен. Така че имате време до 16-и да се възползвате от възможностите и да попълните адресната си книга! След това именно с подкрепата на Марс в Лъв и Слънцето в Близнаци ще можете да се възползвате от всички тези контакти, които сте натрупали. Въпреки че сте насърчавани от динамичните и предприемчиви енергии, отделете време да помислите. Подредете всичко, което сте събрали, за да запазите само това, което е реалистично и постижимо. Не забравяйте, че дисонансите на Сатурн ви наблюдават отблизо. Те не са там, за да ви направят нещастни, а точно обратното. Те поставят пръчки в колелата ви, за да ви попречат да се впуснете в планове, които не биха послужили на интересите ви.

През този месец нещата се случват добре. Срещате ежедневна лекота. Постигате целите си блестящо. Уви, от 17-ти може да почувствате неочаквано спиране. При тези обстоятелства не продължавайте напред. Възползвайте се от възможността да подредите всичко, което сте предприели през последните месеци. След като направите това, ще можете да се съсредоточите върху най-важното и плановете ви ще стигнат докрай, вместо да се провалят. Във финансов план любовните ви афери може да ви струват скъпо. Затова не бъдете алчни с парите си, но се опитайте да ограничите щедростта и еуфорията си.

Съвет на месеца: Меркурий, вашата любима планета, ви насърчава да направите равносметка на всичко, което се е случило през предходните месеци. Въпреки че това е скучно, направете го. То ще бъде полезно.