Приятелството на Брад Пит и Джордж Клуни продължава от десетилетия. Известните актьори често са си партнирали на екрана и ще ги видим отново заедно във филм. Преди това обаче ще ви ги покажем един до друг на снимки, а те безспорно са пример за истинска мъжка красота.

Брад Пит (59) и Джордж Клуни (61) в момента работят по проекта "Вълци" в Ню Йорк. Двама от най-красивите мъже в света се оказаха на една снимка и имаме чувството, че феновете са чакали точно това!

На снимачната площадка те изглеждат по подобен начин и впечатлението, че днес любимците на световната публика са дори по-красиви от преди, е наистина вярно.

Пит и Клуни, съдейки по това колко често се говори за тяхната привлекателност, освен коментарите за страхотните им роли, са смятани за едни от най-красивите актьори в историята. А с възрастта определено стават по-секси!

През годините се е писало безброй пъти за тяхното приятелство, което е устояло на много предизвикателства и е пример, че подобна връзка може да оцелее в Холивуд, въпреки различните мнения.