1. Бъди с някой, който ти обръща внимание. Някой, който те гледа в очите, когато говорите, а не в телефона си. Някой, който пръв ти пише и държи ръката ти, когато сте на среща. Някой, който си спомня малките неща за теб, защото наистина му пука.

2. Бъди с някой, който ще направи всичко за теб. Някой, който е готов да кара километри, само за да ядеш в любимия си ресторант. Някой, който ще прекарва часове в търсене на перфектния подарък, вместо да грабне първото нещо, което види. Някой, който пренарежда графика си за цялата седмица, за да бъде с теб един час повече.

3. Бъди с някой, който иска да се обвърже. Някой, който ще изтрие профила си в сайта за запознаства след първата ви среща. Някой, който ще изтрие телефоните на бившите си, защото вече не се нуждае от тях, за да се почувства добре. Някой, който говори за теб през цялото време, докато е на работа и с приятели, така че да няма начин някой да предположи, че е необвързан.

4. Бъди с някой, който те насърчава да бъдеш вярна на себе си. Някой, който никога няма да каже, че ще изглеждаш по-добре с различна прическа или ако отслабнеш с 10 килограма. Някой, който ти казва да носиш дрехите, които са ти най-удобни. Някой, който те харесва такава, каквато си и никога няма да те накара да се промениш.

5. Бъди с някой, който се забавлява, когато е с теб. Някой, който се смее на шегите ти, дори когато са глупави. Някой, който винаги ще намери за какво да говори с теб. Някой, който може да те накара да се усмихнеш, дори когато си на ръба да се разплачеш.

6. Бъди с някой, който се грижи за теб. Някой, който ще ти направи супа, когато си болна. Някой, който ще почисти бъркотията, която си направила след като си се напила. Някой, който ще се увери, че си се прибрала у дома, преди да си легне.

7. Бъди с някой, който ще прояви зрялост при конфликт. Някой, който ще ти каже, че ти е ядосан, вместо да прави сцени и да вдига скандали. Някой, който се отнася с теб с уважение, дори когато е на ръба да ти се разкрещи. Някой, който е готов да направи компромис, когато ти не можеш да си признаеш, че си сгрешила.

8. Бъди с някой, който се гордее с теб. Някой, който ще те запознае с родителите, братовчедите и бабите и дядовците си. Някой, който е сложил твоя снимка на телефона си. Някой, който те прегръща през кръста всеки път, когато излизате, за да знаят всички,че сте заедно.

9. Бъди с някой, който полага постоянни усилия. Някой, който ще планира срещата ви от време на време, за да не се налага да си мърдаш и пръста. Някой, който може да готви и помага с почистването. Някой, който не мисли само за собственото си удоволствие от секусалния ви живот.

10. Бъди с някой, който не се страхува да е уязвим пред теб. Някой, който не се страхува от собствените си чувства. Някой, който ще си позволи да се разплаче пред теб. Някой, който никога не се сдържа пред теб, защото ти вярва, защото се чувства сигурен около теб.

11. Бъди с някой, който ти прави комплименти. Някой, който те кара да се чувстваш секси, дори когато носиш дънки и тениска. Някой, който те гледа така, сякаш си най-красивото момиче. Някой, който не може да не е около теб.

12. Бъди с някой, който се вълнува за бъдещето. Някой, с когото нямаш търпение да живееш. Някой, който не може да чака да се ожени. Някой, когото очаква да прекарате целия си живот заедно.

13. Бъди с някой, който те обича. Някой, който те обича също толкова силно, колкото и ти него. Някой, който не иска да живее без теб. Някой, който ще бъде твой завинаги.