Войната между Русия и Украйна продължава и докато управниците водят преговори за нейното приключване, обикновените хора я използват като средство за изпълнение на различни идеи.

Точно това прави млад мъж от Украинския град Фастив, който инсценира военна проверка на колата на приятелката си. Целта му? Да й предложи брак по най-нестандартния начин.

Разбира се, всичко това бива заснето и можем всички да видим предложението. Идеята на младия мъж е, приятелката му да пътува с общи приятели към дестинация, която преминава през контролен пункт. Когато стигат до контролния пункт, въоръжени и маскирани войници искат да направят проверка на колата. През това време, всички пътници, включително и бъдещата булка, трябва да стоят изправени с ръце върху капака на колата. Всичко изглежда напълно реално и момичето е много изплашено, докато не идва нейният ред да бъде проверена.

В началото всичко започва нормално, но когато тя се обръща, вижда приятеля си, коленичил пред нея, с пръстен в ръка! В крайна сметка тя казва ДА и изглежда повече от облекчена, докато всички приятели на двойката ликуват и ги снимат.

Вие бихте ли приели такова предложение? Вижте видеото: