Пророчествата на Ванга често се сбъдват. Особено удивително е да виждате със собствените си очи колко невероятно точни всъщност са нейните прогнози.
През живота си Ванга е направила много предсказания. И повечето събития наистина се случват…

Прочутата пророчица е родена през 1911 г. Години по-късно тя открива дарбата да лекува и да „вижда“ бъдещето. Приживе Ванга прави редица прогнози, които се оказват невероятно точни: смъртта на принцеса Даяна, терористичната атака срещу Кулите близнаци, трагедията на руската подводница „Курск“, пандемията от коронавирус…

„Брат ще тръгне срещу брата“ – това са думите на българската ясновидка… Отнасяме ги към събитията от нашето непосредствено настояще…

Журналистът и приятел на Баба Ванга – Сергей Косторной уверява, че по време на една от срещите му с пророчицата през 1995 г. – малко преди смъртта й, тя започва да говори за съдбовния ден, „когато шест двойки се сливат“, тоест става въпрос за датата 02/22/2022 (припомняме: на този ден Русия официално призна Луганската народна република и Донецката народна република като независими държави).

Според Косторной в същия този разговор, след като е узнала, че журналистът е от района на Курск, разположен близо до Украйна, Ванга е казала: „Войната ще бъде ужасна там... те ще се избият един друг...“

„Ще дойде Прахът и ще отприщи войната. После ще дойде Зеленият господар – весел ще бъде, на всички ще им се хареса, но той ще доведе народа почти до робство... ще направи нещо ужасно, ще разкъса родината си на парчета, ще раздели народа, ще промени вярата на хората... "- говори ясновидката.

Това твърдение може да се тълкува по различни начини, но мнозина в мрежата са сигурни, че „Прахът“ е Петро Порошенко, който беше президент на Украйна до май 2019 г., а „Зеленият господар“ е Володимир Зеленски, настоящият президент на Украйна.

И други хора са чували подобни пророчества от Ванга. Така например през 1993 г. тя казва на журналиста Константин Долгов, който е родом от Донецк, че черната земя в родината му „ще се напои с кръв, а съсед ще убива съседа“. А през 1996 г., точно преди смъртта си, Ванга предупреждава преводача Стоян Петров с думите: „Народът ще се раздели... брат ще тръгне срещу брата... ще се пролее кръв..."

Ванга продължава: „Мирът със сигурност ще дойде, а конфликтът ще се разреши, след като братята се обърнат един към друг и по-малкият отстъпи място на по-големия“, припомня си сега думите й Петров.

Кои са "трите славянски сестри" от пророчеството на Ванга за 2022 г.?

Ванга е предупредила отдавна: 2022 г. ще бъде много трудна за човечеството. Една от най-трудните в историята. Ясновидката е посочила, че има заплаха както от падане на астероид, така и от природни бедствия - необичайни горещини, суша и загуба на реколтата.

Прогнозата й за 2022 г. е тежка, но има и една ДОБРА новина: МИРЪТ ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ СЕ ВЪЗСТАНОВИ. „Русия е закриляна от Божията майка. Ще възникне мощна славянска държава, в която ще се обединят три славянски сестри - Русия, Беларус, Украйна “– журналистът Сергей Косторной цитира Ванга.

Колко дълго ще трябва да чакаме тези събития, мненията се различават. Някои говорят за седем години, други са сигурни, че ще трябва да чакат десетилетия – 25-30 години.

Според Ванга (отново по свидетелство на Косторний) нещата няма да ескалират до Световна война, въпреки че пророчицата отбелязва как всяка година човечеството става все по-озлобено. Освен това ясновидката е убедена, че с появата на "Славянската държава" светът като цяло ще се откаже от границите.