Хармоничният аспект, който свързва Юпитер със Сатурн, гарантира, че еволюцията ви е в ход. От този месец можете да проявите интерес към амбициите си. Ако имате идеи, време е да подготвите почвата за тяхното материализиране. Връзката на Юпитер със Сатурн е в съответствие с вашия начин на действие. Затова можете да не бързате, никой няма да ви упрекне! Вашата упоритост и силата на работата ви сега ще бъдат забелязани и оценени. До 11-ти всичко започва перфектно. След това, поради събитията и обстоятелствата, се запитайте дали не сте прекалено строги с другите или със ситуацията. Ако е така, можете да се опитате да промените тактиката, като бъдете по-спонтанни и по-приятелски настроени.

Въпреки че сте преуморени, вие сте като риба във вода! Издръжливостта ви върши чудеса, идеите ви са ярки и успявате да бъдете на всички фронтове с невероятни умения. При тези обстоятелства стигате до същината на нещата. В резултат на това това може да ви направи труден човек, който изисква много от другите. От финансова гледна точка този период е благоприятен за развитие, така че действайте. Няма да съжалявате.

Съвет на месеца: През този месец имате нужда от декомпресия. Ето защо е възможно да искате да се отпуснете! Направете го, няма да съжалявате!