Девите. Една от най-сериозните и критични зодии, ще има интересен и интензивен месец април. И докато основната енергия през месеца е на агресивния Овен, други планети ще отдадат своя принос за един април, изпълнен с разнообразни емоции. 

Ето какво ви очаква през април, ако сте представител на тази зодия. 

Месечен хороскоп за зодия Дева: 

До 11 април вашата управляваща планета, меркантилния Меркурий, ще преминава през вашия 7-ми дом на отношенията. Древните наричали това транзит на „сватовник“. Съответно, може да ви е по-лесно през следващите няколко седмици да управлявате романтиката за близките си или бизнес партньорствата в живота си, вместо да се фокусирате върху собствения си любовен живот. Няма нищо лошо в това. Добри карма точки. След това на 11-ти Меркурий се премества във вашия 8-ми дом на интимността за няколко седмици. 8-ми дом в крайна сметка е за нещата, които споделяме - тайни, пари. С аналитичната природа на Меркурий, която енергизира вашия 8-ми дом, може да се чувствате изключително прецизни, което прави периода добър за организиране на данъци, финанси. Думи на мъдрост: търсете грешки в числата и аритметиката, а не в бизнес партньори или помощници.

На 21-ви Слънцето преминава в сезона на Телец и вашия 9-ти дом на знанието и ученето. Сезонът на Телеца е спокоен, серизоен период, в който може да се отпуснете и да прочетете някоя книга, за която не сте имали време до сега.