Сатурн продължава да ви притиска в оковите ви, като същевременно се опитва да ви отвори към друга визия за живота. В резултат на това понякога се чувствате добре, а друг път може да ви обземе обезсърчение. За да се задържите в правилното състояние, получавате доброжелателната и прагматична подкрепа на енергиите, идващи от Телец и Рак. Те ви помагат да намерите подходящите ресурси, за да отговорите на изискванията на Сатурн. Те ви носят онази стабилност, която ви спасява от вземането на лоши решения. Въпреки това една неочаквана помощ би била добре дошла! Тя е въплътена от Юпитер, звездата на късмета, и еволюцията, която се установява в Телец на 17 май. Тя отваря вратата към новите възможности, които се усещат от известно време.

Деви, ако искате нещата да се променят, сега е моментът да бъдете нащрек за това, което се случва. Така че ако някой ви направи вълнуващо предложение, помислете върху него. И не вярвайте, че не сте в състояние да се справите, защото това не е вярно. От финансова гледна точка парите и малките подаръци успокояват конфликтите, но това не е причина да бъдете безрасъдни в харченето. Затова бъдете щедри, но пестеливо.

Съвет на месеца: Когато усетите, че събитията кристализират, направете крачка назад. Това ще ви помогне да разберете значението им и какво трябва да направите, за да се успокоите.