Днешният ден ни носи много напрегната енергия, което означава, че ще имаме интензивен вътрешен заряд, ще бъдем емоционално нестабилни, с постоянни спадове в настроението и поведението. Не сме сигурни какво искаме, нито какво чувстваме, освен че не сме доволни от това, което вече имаме. Възможно е напрежение с нашия партньор или любими хора и може да станем доста провокативни, дори реактивни, без основателна причина. Но всичко това може да бъде съпротива срещу промяната, която избягваме, но трябва да направим. Добре е днес да се опитате да контролирате реакциите си. Когато нещо ви ядоса, задайте си въпросът дали наистина е такъв проблем, или вие самите се бунтувате срещу нещо. Ако е второто, опитайте се да не реагирате, за да не предизвикате ситуации, за които след това да съжалявате.

Кои знаци са засегнати днес?

Телци, Скорпиони, Лъвове и Водолеи, ако не предприемете голямата крачка да излезете от зоната си на комфорт и да приемете промените, които се случват в живота ви, ще “окъпете” другите със своите негативни настроения и поведение. След това ще се наложи вие да изтърпите техния отговор на това и като цяло положението няма да е много розово.

Козирози, Раци, Овен и Везни, проучете по-дълбоките причини, за да откриете защо не се чувствате удовлетворени. Знайте, че пазаруването, прахосването или лесният секс няма да запълнят емоционалните ви празнини. Задавайте си въпроси и си отговаряйте на тях искрено, макар истината да ви плаши. Ще се почувствате освободени след това.