Денят ще прелива от чар и романтика. Имиджът ни ще бъде от голямо значение, може би дори повече, отколкото трябва, защото искаме да ни харесват, но и да повишим самочувствието си. От друга страна, може да сме и мързеливи и да не искаме да се занимаваме с нищо мизерно или трудоемко, а с нещо, което ни кара да се чувстваме добре. Ето защо може да прекалим с покупките на козметика или дрехи, с всичко, свързано с декорацията или изкуството. Въпреки това флиртът, усмивките и комплиментите ще бъдат давани и получавани, дори и по чисто социални причини.

Кои знаци са засегнати днес?

Везни и Раци, вие давате уроци по стил и чар. Възползвайте се от дарбите си и не изпадайте в нерешителност. Можете да постигнете много в личния си живот, ако сте по-уверени в себе си.

Овни и Козирози, ще станете почти обсебени от подновяването на връзката си и вероятно ще направите всичко възможно, за да задоволите партньора си. Играта обаче се играе по-скоро на емоционално, отколкото на материално ниво.

Девите и Рибите ще откриете възможност да направите някои лични покупки, които сте искали, и които ще изведат стила ви на следващото ниво. Проявете обаче съответната самоувереност, за да избегнете негативни ситуации.