Днес енергията на планетите ни подтиква да се справим с няколко задължения, да се заемем с работа, която трябва да бъде свършена, и дори да се заемем с професионални въпроси, които или трябва да бъдат уредени, или ще възникнат. Както виждате, със сигурност няма да имаме най-забавния ден, но от друга страна, въпреки че ще бъдем под напрежение, резултатът ще ни зарадва, ако демонстрираме последователност, сериозност и отговорност. Преобладават "трябва", а не "искам" и това понякога може да развали настроението ни, но по-късно ще имаме по-малко стрес.

Козирози, това е вашият ден и вие ще бъдете напълно доволни от себе си и от своите... постижения. Може би сега ще получите нещо, за което сте работили упорито, било то в личен или професионален план.

Овни, Раци и Везни, вие сте "задушени" от работа и задължения и дори нямате време да се оплачете. Дори да се чувствате преситени и да искате да се откажете от всичко, не го правете, защото по-късно всичко ще се върне при вас.

Деви, Риби, Близнаци и Стрелци, вие не сте спокойни и безгрижни и това се отнася първо за финансите ви, а след това и за любовните ви дела. Разбрали сте, че след всяко ваше грешно действие този, който плаща за него, сте вие, затова продължавайте да спазвате мярката и няма да загубите.