Енергията, която усещаме от планетите днес, създава атмосфера на радост, оптимизъм и положителна енергия, която ни вълнува. Единствените неща, които няма да ни засягат, са работата, проблемите, задачите и задълженията. Ще изхвърлим всичко от съзнанието си и единственото, за което ще мислим, е как и къде ще се забавляваме, как ще си прекараме най-добре, какво ще ядем, какво ще пием... Разбира се, късметът е на наша страна и възможностите, които ни предлага, ще са достатъчно, във всички области на живота ни, така че трябва да се възползваме от тях, защото всичко, което опитваме, ще се увенчае с успех.

Овни, управлявайте добре енергията си днес, приемете, че късметът е ваш съюзник и възлагайте надеждите си на него. Той е предназначен да постигате най-много във всички области на живота си, затова вярвайте в него и му позволете да ви води.

Везни, Раци, Козирози, възползвайте се от предоставените ви възможности и докажете квалификацията и способностите си, като избягвате всякакво преувеличение и лекомислие.

Близнаци, Деви, Стрелци и Риби, късметът ви се "отваря" в романтичните и финансовите ви дела. Дори и да заложите на "куц" кон, ще бъдете облагодетелствани.