Енергията, която планетите ни изпращат днес, ще насочи погледа ни към бъдещето, за да можем да избягаме от настоящето и да видим как можем да променим обстоятелствата в живота си. Ясно и емоционално сме по-спокойни (дори безразлични) по отношение на ежедневните проблеми, опитваме се да видим нещата от друга гледна точка, по-отстранени сме и да разберем, че с отегчителното повтаряне, с това, че не рискуваме нещо различно или се страхуваме от, това, което не знаем, няма да стигнем по-далеч и винаги ще се оказваме в една и съща точка!

Водолей, денят ви е изпълнен с енергия и желание да промените фактите в личния си живот. Опитайте се да не го пропилявате с обичайните си теории и направо преминете към действие.

Лъвове, Телци и Скорпиони, в дома, връзката или работата ви има някакво странно или ексцентрично поведение, с което не знаете как да се справите. Но ако не ви пука, може би ще получите по-добри резултати.

Везни, Козирози и Раци, малко гъвкавост, спонтанност, кръстопът, при който ще тръгнете направо, може да донесе съвсем различни резултати, в романтичен или финансов план! Не губите нищо, ако опитате...