Днешният ден се състои от три аспекта, всеки от които има различна енергия. От една страна ще бъдем изпълнени с мечти, видения и надежди за утрешния ден! Вярата, положителната енергия, въображението, вдъхновението и интуицията ще ни завладеят, докато наивността и добрите ни намерения лесно могат да ни превърнат в обект на експлоатация.

Всички тези хубави неща малко по малко ще се отдръпнат, тъй като с течение на времето агресивните настроения ще се увеличават. Търпението и толерантността ни ще започнат да се изчерпват. Егото ще е голямо, езикът ще чупи кости, а е възможно емоцията да е бутонът, който ще бъде натиснат за различни изнудвания. Освен това са възможни силни изблици и конфронтации, както и хвърляне на обиди или обвинения, които ще нажежат и без това напрегнатата атмосфера, така че е достатъчна една искра, за да изплува целият ни натрупан гняв и да взриви всичко.

Черешката на тортата е енергия, която ще извади на показ цялата страст, ревност и притежание, които имаме в себе си, докато всяка следа от логика и умереност ще се изгуби. Ще станем абсолютни, ще изискваме изключителност, пълно отдаване и контрол. Вероятно е да се стигне до раздели, а ние с характерна лекота ще заличаваме хора и неща, ще слагаме край на протакащите се ситуации и ще продължаваме напред.

Въпреки че в началото на деня ще започнете да се отпускате и да проявявате толерантност, вероятно няма да можете да издържите на "ударите" и накрая ще избухнете като стоварвате гнева си и върху невинни хора около вас. Ревността, претенциите и опитите за контрол също превръщат любовния ви живот в ад, така че е възможно да ви тласнат към изходната врата или да ви дадат червен картон.