Енергията, която изпращат планетите днес, ни помага не само да се реорганизираме бързо, но и ни дава повече динамика, увереност и самочувствие, за да се включим отново в битката за претенции. И ако някъде сме били скептични, колебаели сме се или сме имали опасения, сега изобщо няма да се задъхваме и всъщност, ако се наложи да преминем в атака, ще го направим с голяма лекота. Важно е да станем още по-откровени, да изразяваме това, което чувстваме и мислим, но без да ставаме нелицеприятни или да предизвикваме негативни чувства у другите. Напротив, нашата честност може да бъде оценена.

Овни, вие поемате инициативи, показвате силата си, отстоявате себе си и сте себе си, независимо от последствията. Всички тези елементи, съчетани с интензивна сексуалност, ви трябват шампиони на деня.

Раци, Везни и Козирози, действията ви ще доведат до реакция, така че бъдете подготвени в работата, връзката или у дома си за напрежение.

Деви, Риби, Стрелци и Близнаци, всяко действие, предприето под емоцията на момента, е рисковано, така че независимо дали е романтично или финансово, мислете малко повече и не действайте, без да сте сигурни.