Днес осъзнаваме, че атмосферата е доста войнствена и посланието, което ни изпраща, може да не е никак приятно! Трябва да изхвърлим всичко, което е "счупено", и да изчистим живота си, да ударим проблема в корена му, да се изправим срещу този, който ни копае ямата, да се изправим срещу "злото" или "врага", който ще излезе на повърхността, и, разбира се, да сложим окончателен край на патологиите и ситуациите, които не се подобряват. Компромисните решения, половинчатите мерки и колебанията не ни подхождат и ако обърнем гръб, тогава ще получим удар от другата страна.

Кои знаци са засегнати днес?

Лъвове, Водолеи, Телци и Скорпиони, ако дълго време сте си затваряли очите и сте се опитвали да решавате важни въпроси с половинчати мерки и посредствени ходове, вероятно ще съжалявате след това. Единственото, което ви остава, е да приключите завинаги, дори това да ви струва скъпо, и да започнете всичко отначало.


Овни, Везни, Раци и Козирози, може да се наложи да предприемете тежки и болезнени мерки или във финансите, или в любовния си живот, за да го изчистите, или ще се окажете в трудни ситуации.