Днешният ден ни лишава от възможността за действия, инициативи и решения, свързани с нови начинания, проекти и усилия, но ни дава възможност да разрешим веднъж завинаги проблеми, които са били създадени и са останали нерешени. От друга страна, не е изключено да се възродят стари вражди и съперничества, които сме смятали за изчезнали, или да пострадаме от повреди на оборудването и инструментите на нашата работа. Но ако сме започнали дадена техническа работа и сме я оставили по средата, сега е подходящият момент да я довършим. Внимание е необходимо и при движенията и придвижването ни, тъй като съществува риск от инциденти.

Кои знаци са засегнати днес?

Близнаци, изведнъж се чувствате така, сякаш ръцете ви са вързани и не можете да правите това, което искате. Това обаче е добър момент да организирате стратегията си, за да "ударите", когато настъпи подходящият момент! Възползвайте се от него и не проявявайте нетърпение.

Стрелци, Деви и Риби, "нервите ви, хапчетата ви..." ще бъде този период, тъй като освен проблемите, които изплуват на повърхността във връзката, работата или дома ви, трябва да се справяте и с щети, които ви тласкат извън границите и бюджета.

Телци, Скорпиони, Водолеи и Лъвове, ако по някакъв начин сте сравнявали преди и след във финансовия или любовния си живот, сега ще видите разликите на практика, тъй като миналото ще почука на вратата ви, носейки със себе си ситуации, които и тогава, и сега не са ви приятни.