Програмирай съзнанието си за щастие и успех!

Някое от тези изявления да ти звучи познато: „Аз съм зле с парите“, „Аз съм толкова уморена“, „Аз съм толкова глупава“? И списъкът продължава...

Независимо дали го знаеш или не (и дали ти харесва или не), ти рецитираш утвърждения, с които подсъзнанието ти програмира твоите вярвания за себе си и живота. За съжаление, негативните утвърждения са също толкова ефективни, колкото позитивните утвърждения. Това е Универсалният закон на привличането, който доказано работи и гласи „Ние сме и привличаме в живота това, което избираме да мислим, казваме и вярваме относно себе си и начина, по който възприемаме реалността“ или още Фокусиране = Гориво. Простичката промяна на тези ниско вибрационни мисли, думи и вярвания с високо вибрационни утвърждения ще програмира подсъзнанието ти... и по този начин ще промени живота и нещата, които привличаш в него. Фокусиране = Гориво. Толкова е простичко, но за някои е лесно да се каже, но трудно да се приложи наистина.

Алберт Айнщайн определя лудостта по следния начин: "Да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати". Сигурна съм, че всички ние понякога сме се чувствали сякаш полудяваме, защото нещата просто не са се получавали по начина, който искаме. Но спри и помисли за момент - какво точно си си казвала? Прочети първото изречение на статията отново... сега. Най-вероятно си искала нещо по-различно от горните твърдения, но точно с тях си програмирала живота си. Тук и сега е мястото, където можеш да направиш промяната. Промяната към добро, която започва с позитивни утвърждения.

Утвържденията от първо лице са се доказали като най-ефективният метод за препрограмиране на нашето подсъзнание за привличане на позитивни резултати в живота ни. Потвърждавано е отново и отново. И е прагматично, а не философско. Това е закон на Вселената. Фокусиране = Гориво.

Първото нещо, което трябва да направиш, е да вземеш решение да бъдеш положителна и да си изцяло фокусирана върху това да останеш позитивна, без значение каква е ситуацията. Тренирането на ума да мисли позитивно изисква доста дисциплина и практика, но резултатите са феноменални. Можеш да започнеш с тези утвърждения и да ги повтаряш толкова често, колкото е възможно - на глас или наум.

„Аз съм позитивна в думите и мислите си“.
„Аз съм щастлива с живота си“.
„Аз съм силна и смела във всичко, което правя“.
„Аз съм благословена“.
„Аз съм в безопасност“.

Може да помолиш семейството и приятелите си да ти помогнат в новия начин на позитивно мислене, като изискваш от тях да те спрат, когато опиташ да кажеш нещо негативно. След няколко седмици ще забележиш, че негативните коментари са значително намалели и се чувстваш много по-добре спрямо себе си и живота си.

За да засилиш новия си начин на мислене, слушай програми с положителни утвърждения и го прави често. Когато слушаш, повтаряй твърденията на глас или наум. Слушането на подсъзнателни утвърждения също има голям ефект, който заобикаля съзнателния ум и работи директно в подсъзнанието. Подобни програми можеш да намериш в Интернет или пък да си запишеш само.

Остани позитивна и подсили вярата си като слушаш и повтаряш утвържденията и живееш така, сякаш те вече се проявяват наистина. Помни, че всичко, което съществува във физическия свят, първо е възникнало в нечие въображение.

„Ние сме и привличаме в живота това, което избираме да мислим, казваме и вярваме относно себе си и начина, по който възприемаме реалността". Фокусиране = Гориво