Дженифър Лопес е модел за подражание за мнозина, а милиони жени по света следят внимателно всяка нейна стъпка и искат да изглеждат като нея. Освен завидната фигура, това, което прави Джени разпознаваема, е и безупречната ѝ кожа!

Въпреки че имаше много спекулации, Дженифър твърди, че никога не е правила нищо с лицето си, за което разказва, и казва, че на 23-годишна възраст ѝ е предложена процедура с ботокс, която тя категорично отказва:

"В 20-те си години се срещах с един мъж и той отиде при един дерматолог, а аз - при друг. Моят дерматолог ми даде страхотен почистващ продукт за лице и слънцезащитен крем и каза: Използвайте това редовно и вашата здрава и млада кожа ще бъде наред. Но най-важен е защитният фактор. И тогава отидох при дерматолога, при когото отиваше приятелят ми, и той ми каза: "Знаеш ли, че там имаш бръчка? Трябва да използваш ботокс". А аз казах, че мога да се справя и без него. Никога не съм прибягвала до ботокс. И сега се чудя как ли щеше да изглежда лицето ми днес, ако бях отишла на процедури с ботокс на 23 г. Със сигурност щеше да изглежда съвсем различно", казва Дженифър за списание "Ел".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Джей Ло добави, че насърчава всички да започнат да се мажат със слънцезащитни продукти всеки ден от 15-годишна възраст, а дори и по-рано.
"Правя това от 22-годишна възраст, а майка ми каза, че зехтинът е лек за всичко. И аз използвам тази тайна от години, защото се убедих, че тя наистина действа", разкри певицата.