Срещат се преди 23 години, разочаровани от любовта. Това не им пречи да променят смисъла на тази дума и начина си на живот. Тогава още Джеймс Бролин и Барбара Стрейзънд не знаят, че са открили истинското щастие.

Днес ще ви споделим една невероятна история за любовта, защото тя съществува и е красива.

Това не е първият брак и за двамата. Те са имали и други връзки.

Стрейзънд е била омъжена за Елиът Гулд и заедно имат син. След края на брака им, Барбара харесва да е сама. Бролин се развежда 2 пъти, но има 3 деца.

Една вечеря на 1-ви юли 1996 променя всичко и за двамата. Те отиват на сляпа среща. Барбара споделя, че не е очаквала да види него, а съвсем друг тип мъж. Той е обръснат с къса коса.

Тя го пита закачливо кой му е причинил тази прическа, а Бролин твърди, че в този миг се влюбил в нея. Женят се след точно 2 години.

На бракът им е писано да продължи.

Церемонията е приказна и емоционална. Присъстват най-близките. Тя пее 2 песни за него, а той изнася най-сърцераздирателна реч.

Днес тя е на 79, а той на 81. Щастието цари в дома им. 

Ключът за него е усърдната работа.

Те поддържат връзката си здрава. Винаги намират време един за друг. Прекарват вечерите заедно, защото през деня са много заети.

Семейството вярва, че всяка двойка има нужда от семейна терапия, но и от романтика.

Историята им доказва, че трябва да се борим за любовта и щастието винаги. Защо ли? Защото само те ни карат дасе чувстваме живи.