Ева Мендес и Райън Гослинг са сред едни от най-обичаните звездни двойки в Холивуд.

Двамата крият любовта си и трудно можем да открием техни снимки, на които открито показват чувствата си един към друг. Дори в социалните мрежи на актьорите няма техни общи снимки. И това това провокира медийния интерес - Ева и Райън са сред най-сексапилните семейства в Холивуд и са обожавани от милиони. 

На 5 март рожден ден празнува нежната половинка в семейството - Ева Мендес. За да отбележим рождения ден на звездата от "Бързи и яростни", решихме да ви разкажем за любовната ѝ история с мечтата на всяко момиче - Райън Гослинг.

Любов от пръв поглед

Актьорите се запознават по време на снимките на "Мястото отвъд дърветата" през 2011 година. Двамата имат невероятна химия помежду си - както на снимачната площадка, така и извън нея. Ева дори споделя в социалните си медии любимата ѝ сцена от филма, където тя и Райън споделят някои радостни моменти като двойка с бебето си. 

Първа среща

Двойката излиза тайно през цялата 2011-та година. Райън и Ева се опитват не показват емоции един към друг, но не изпадат в паника, ако някой ги засече в супермаркета или папараци им направят няколко снимки заедно.

Първият път, в който актьорите са засечени заедно е в Дисниленд в Париж, след финала на "Мястото отвъд дърветата". Тогава Райън идва на гости на приятелката си, която снима "Холи Мотърс" в Париж. 

През това време връзката на звездната двойка се заздравява и на Нова година Райън запознава Ева с майка си.

Семейство и деца

Двойката посрещна първото си дете Есмералда през 2014 година. Две години по-късно Ева и Райън се ожениха тайно и посрещнаха втората си дъщеря Амада. Тогава актрисата реши да прекарва повече време у дома с момичетата.

"Просто съм толкова обсебена от децата си, че не искам да ги оставя. Все още са много малки", разказва актрисата. Тя споделя, че е строга майка и че двете умеят да говорят испански и английски.

Любовта помежду им

Един от малкото публични коментари, които Райън прави за жена си е пред американска медия. Репортер пита актьора какво му харесва най-много в Ева и той отговаря:

"Това, че е Ева Мендес. Няма какво повече да искам от една жена".

През 2014 година пък Ева разказва пред Variety за гордостта и любовта, които изпитва към партньора си

"Той е толкова сладък и се отнася както трябва с всички около него. Толкова е талантлив, че работата с него ви кара да станете още по-добри", споделя актрисата.

Моментът на сцената

Въпреки цялата тайнственост, когато през 2917 година "La la land" спечели "Златния Глобус" Райън все пак се разчувства достатъчно, за да отправи поздрав към съпругата си от сцената.

"Докато снимах последния си филм и пеех, танцувах и свирех на пиано, жена ми се погрижи за първото ни дете и беше бременна с второто, а също така помогна на брат си да се бори с рака. Ако не беше тя, днес нямаше да съм тук. Благодаря ти, любов моя", споделя Райън.