На 2 март е роден легендарният Джон Бон Джоуви. Той и групата му е сред най-известните музиканти и са вдъхновила множество други да навлязат в шоубизнеса.

Освен, че е известен с музикалната си кариера, Джон е сред една от малкото известни личности с продължителен и успешен връзка - цели 32 години. 

Джон и съпругата му Доротея Хърли се запознават още в училище. Той разказва, че когато я видял, поискал да хване ръцете ѝ и никога да не я пусне. Така започва тяхната любовна история.

Няколко години по-късно, когато певецът и бандата вече набират популярност и започват да организират световни турнета, Доротея се разделя с Джон. Тя разказва, че не е издържала непрестанните събития и изтощителните дни на пътуване.

Певецът е съкрушен от раздялата, но в един момент започва да излиза с актрисата Даян Лейн. Връзката им е кратка и малко след това Джон се връща при Доротея, за която се жени през 1989 година.

Джон приписва успешния им брак на Доротея.

"Тя е лепилото, което ни държи заедно. Аз съм луд визионер с откачени идеи, а тя е тази, която успява да ме върне на земята", разказва музикантът.

Той споделя, че след раздялата им, успява да отдели музиканта от съпруга и бащата в себе си.

"Не знам кой е този човек", казва Джон по отношение на персонажа си на сцената.

Но да си съпруга на рок звезда не е лесно. Доротея знае, че има хиляди момичета, които мечтаят да бъдат на нейното място, но тя има пълно доверие на съпруга си. Джон също споделя, че не проявя интерес към любовните афери.

"Нямам любовница или друго семейство. Никога няма да прочетете подобна история за мен. Просто нямам отношение към този начин на живот", разказва Джон.

Когато не е на турне, той работи със съпругата си по техните съвместни благотворителни начинания - два ресторанта Soul Kitchen, които помагат на нуждаещите се и фондацията Jon Bon Jovi Soul, която изгражда жилища на достъпни цени. 

Въпреки че и двамата знаят какви са трудностите на брака с известна личност, споделят, че не биха променили един ден от живота си.