Kриси Тейгън и Джон Леджънд имат две прекрасни деца, осем години брак зад гърба си и са две от най-разпознаваемите лица в Холивуд. Животът им никога не е бил лесен - от борбата да имат дете през следродилната депресия до реакциите на стотиците критици. Но тези двамата... Те винаги са се подкрепяли и изглежда сякаш се преоткриват и се влюбват един в друг всеки ден. Двойка, чиято любов вдигна доста високо летвата, която трябва да достигнат всички останали, осмелили се да изпитат най-великото чувство в Холивуд.

Връзката на Джон и Криси е невероятен урок по доверие и подкрепа за всички нас

Известният певец и кралицата на Туитър се срещат случайно, влюбват се и се отдават на приказната романтика, която ги свързва вече повече от 14 години. А любовта им е това, за което и двамата обичат да говорят открито, без никакво притеснение. 

Но кое е нещото, което ги прави толкова силни като двойка?

Още през 2007 г. Джон е на върха в кариерата си, току-що издал втория си платинен албум. Криси пък тъкмо е на корицата на Maxim. Точно тогава тя взима участие във видеото към песента му „Stereo“. След 12-часови снимки, двамата похапват бургери и искрите пламват. За жалост, носителят на "Грами" трябва да замине на турне, а Криси обещава да го чака. И въпреки че през цялото време таблоидите не спират да свързват името му със знайни и незнайни дами, Криси не му поставя ограничения и двамата водят непрестанна връзка по телефона. 

"Просто се влюбих в нея, в прекрасния й хумор и бързият й ум, които се оказаха неустоима комбинация!", признава по-късно Джон.

Именно смехът и шегите са нещото, което е неразделна част от връзката им през всички тези години и често забавлява и феновете им с неподправени закачки в социалните им мрежи. "Обичам жена си, която е наистина забавна. Радвам се, че все още ме търпи, въпреки факта, че това не е силната ми страна.", неведнъж е споделял Джон.

През цялото време те ни вдъхновяват с любовта си

За огромно съжаление, връзката им не е само прекрасни снимки в Инстаграм, весели задявки, лъскав живот и сладки срещи. Двамата се борят с много трудни моменти. Преди повече от десет години, Криси става неволен свидетел на няколко по-интимни момента по време на снимки на един от клиповете на Джон със сценичната му партньорка. Емоциите в нея преливат и тя прекъсва всичко в пристъп на ярост. Естествено, всичко е само в нейната глава и макар обиден и изключително изморен от поредния изблик на ревност, Джон й прощава.

След приказната им сватба през 2011 г. и след като Джон пише несъмнено една от най-красивите любовни песни за съпругата си, двойката започва все по-силно да копнее за семейство. За нещастие, мечтата за дете е съпроводена с доста висока емоционална и физическа болка. Естественото зачеване се оказва проблем, придружен с голямо разочарование и чувство на вина, която и двамата не крият от феновете си, а напротив. Говорят много и подкрепят други двойки по света, преминаващи през същото мълчаливо страдание.

"Големият въпрос бе защо това не работи при нас, при положение, че аз съм млада, а той напълно здрав?"

Криси преминава през всички трудности като истински герой. Всяка физическа болка, емоционална нестабилност, промени в настроението, болезнени синини от множеството инжекции остават в миналото, когато се появява тя - дъщеря им Луна Симон! Джон и Криси се влюбват още по-силно, а когато Криси успокоява плачещото бебе, съпругът й е неотлъчно до нея, за да я подкрепя. 

И въпреки множеството шеги за емоционално недостъпни бащи по техен адрес, Криси знае, че има истински партньор в лицето на съпруга си, а пълното себеотдаване и участието му в живота на детето им го прави още по-сексапилен в очите й.

Но отново не всичко е перфектно

Мечтана сватба на езерото Комо, щастлив брак, процъфтяваща кариера и най-накрая бебето, което искат толкова дълго... И все пак Криси е нещастна. Месеци след страданието става ясно, че тя страда от следродилна депресия. Следват тревожност, объркване, вина, болка, лечение и облекчение. А през цялото време Джон е до нея и прави и невъзможното съпругата му да не се чувства по-малко, отколкото е и никога не си позволява да й каже да се събере или "да го преодолее.

Въпреки че му трудно да гледа как любимата му страда така тежко, той бе там и я подкрепяше, разбираше и обичаше. През всички тежки месеци той много добре знае защо не се отказва и защо полага всички тези усилия. В крайна сметка той желае не просто да върне усмивката на щастливото момиче, за което се бе оженил. Искаше да й помогне да намери пътя си към себе си и здравето. И в крайна сметка Криси го направи. И точно тогава се появи и синът им Майлс Тиодор.

Ново сътресение, което отново не успява да ги сломи

След като през август 2020 г. двойката обяви, че очаква третото си дете, а едва няколко месеца по-късно разказа и за неговата загуба. Моделът съобщи новината с дълбоко емоционален пост в Инстаграм профила си, който завършва с това колко игнорирано преживяване е абортът в общественото пространство и се моли за всички двойки, които е трябвало да изпитат и да се научат да живеят с този ужас и непреодолима болка.

„Нашата любов ще остане. Никога няма да се пречупим!“

Но дори и в този най-тежък момент за семейството, Джон и Криси за заедно, рамо до рамо, напомняйки ни колко ценни са любимите ни хора и доказващи ни за пореден път, че само истинската любов може да ни вдигне тогава, когато нищо друго не е в състояние!