Ще се съберат ли Кейт Мос и Джони Деп отново? Този въпрос се завъртя в различните социалните медии, които избухнаха от спекулации, че двойката от 90-те може да се събере отново, след като тя даде показания, защитавайки бившия си в процеса за клевета за 100 милиона долара срещу Амбър Хърд.
Известният модел остави настрана прословутата си омраза към интервютата и медиите, за да се втурне на помощ на Деп в съда, като се застъпи от негово име и нанесе сензационен удар по делото с бившата му съпруга Хърд, като разбие твърдението на актрисата, че Деп е бутнал супермодела по стълби.
Сега много потребители на социалните медии са убедени, че двойката - която беше една от най-известните двойки на Холивуд, когато се срещаха от 1994 до 1998 г. - ще възстановят отново отношенията си.

Интернет беше наводнен от туитове от очаровани потребители на Туитър, които нарекоха отношенията между Мос и Деп „истинската любов“. Един фен изтъкна, че Деп „светнал“, когато видял Мос на екрана, докато друг се чуди дали все още имат романтични чувства един към друг.

Други се надяваха, че ако не го направят, съдебното дело ще върне любовта им един към друг и ще предизвика помирение от 25 години.

58-годишният актьор и супермоделът бяха заедно малко повече от три години през 90-те и когато Деп заряза Мос, за да може да съсредоточи цялото си внимание върху кариерата си, тя призна, че е била съсипана в продължение на „години“ следд раздялата.

Дали Джони Деп и Кейт Мос отново ще възродят любовта си като другата известна двойка в Холивуд Дженифър и Бен? Въпрос на време е да разберем.