Един ден ще срещнеш някого, с когото не просто искаш да прекараш нощта, но с когото няма да имаш търпение да се събудиш и да споделиш сутринта си.

Този човек е различен, защото ще има един човек, който може да пробие глупостите, които продаваш на света.

Гледа те в очите и знае кога лъжеш.

Гледа те в очите и знае какво мислиш и чувстваш, преди дори да кажеш.

Това е връзка, която никога няма да разбереш. Но просто ще се радваш, че си срещнала някого, с когото може да споделиш това.

И той също ще те пусне в своя свят.

Ще говорите за мечти и амбиции, както никога досега. Ще говорите за разочарования и страхове, за които дори не си знаела.

Ще говорите за несигурности и грешки и пред теб ще е някой, който не те съди за нищо.

Този човек ще пробие всяка стена, която си имала, и си останала с тези сурови емоции, които дори не си знаела, че си способна да изпиташ.

И ще го погледнеш, знаейки добре, че не е перфектен. Но независимо от това недостатъците ви се допълват взаимно по начин, по който всичко има смисъл.

Един ден ще разбереш, че си се притеснявала, когато всичко, което някога си правила в миналото, е било да се тревожиш за себе си.

Ядосваш се на хората, които са постъпили грешно с теб.

Откриваш, че чувстваш тези неща през друга душа и макар никога да не можеш да му отнемеш болката или миналото, го искаш в бъдещето си. Когато в миналото всичко, за което си мислела, е собственото ти бъдеще.

Един ден осъзнаваш, че ако нещо някога му се случи, ще си бъркотия.

Разбираш, че има значение.

Осъзнаваш, че винаги е било така.

Осъзнаваш, че винаги ще е така.

Осъзнаваш, че си спомняш всеки малък детайл. От първия път, когато сте се срещнали и от първите думи, които сте си казали.

И това те изненадва, защото преминаваш през движения в живота, виждайки толкова много лица и имаш толкова много взаимодействия, но някак си помниш всеки детайл от този човек.

И това е нещо, което никой няма да разбере. Работата е там, че не е нужно да го разбират. Не е нужно да го приемат или харесват.

Защото ти го правиш.

Тогава събираш смелостта да кажеш двете думи и не се сдържаш, защото за първи път гледаш към някого с пълна увереност.

Един ден ще срещнете някого, който просто усещаш като свой дом.