Лунният ти знак е е само част от личността ти, символизиращ това, което си отвътре. Може да влияе незабелязано на характера ти, но също така е свързан е с дълбоки емоции и други важни аспекти.

Луна в Овен

Не обичаш да те притискат да влизаш в дадена връзка прибързано и сама знаеш, че ще се впуснеш в такава само тогава, когато го почувстваш истински готова. Внимавай, защото промяната от свобода кум обвързаност е бавна и не винаги ще  отвори очите да видиш нещата такива, каквито са. Имай предвид, че ако половинката започне да бъде една идея по-внимателен, то не е защото се отдалечава, а защото се е появил фактор, на който и ти трябва да обърнеш внимание. 

Луна в Телец

Знаеш какво искаш и си готова да се бориш за него. Перфектната връзка за теб е с човек, който е емоционален, колкото теб самата. Не си падаш по краткотрайните връзки и обичаш да инвестираш време и чувства в дълготрайните. Внимавай да не се привържеш прекалено силно към някого, който може лесно да те нарани. Не се спирай пред трудностите във връзката си.

Луна в Близнаци

Нещото, което те отблъсква в една връзка е нерешителността. Не обичаш да бъдеш с човек, който е безличен и не знае какво иска от бъдещето ви. Това ти вреди и не трябва да се примиряваш с такъв съюз в никакъв случай. Ако партньорът ти не е готов да промени нещо в себе си, по-добре сложи край и се самосъхрани.

Луна в Рак

Никога не си знаела какво е да бъдеш център на света за някого и може би точно това е причината да даваш повече, отколкото изискваш. Добре е обаче, половинката ти също да положи някакви усилия за общото ви благо. Не забравяй да се грижиш за себе си и търси човека, който е готов да дава, не само да взима. 

Луна в Лъв

Не бъди скептична - ти си жена, която се раздава и обожава мъжът до нея да се усмихва. Разбира се, очакваш същото в замяна, тъй като много добре знаеш стойността си. Не показвай голямото си самочувствие още в началото и опипай почвата добре, преди да започнеш да се раздаваш. В противен случай ще се опариш доста. 

Луна в Дева

Понякога човекът до теб ще ти казва, че не те разбира напълно, но това няма защо да те тревожи толкова. Натурата ти е по-мнителна, което пък прави така, че да премисляш всичко по сто пъти и да се грижиш повече, отколкото трябва за всички. Внимавай това да не ти изиграе лоша шега и да създадеш връзка с грешния човек. Търси онзи, който те бута нагоре, а не този, който те пренебрегва. 

Луна във Везни

Честност, красота и праведност - такава си и това търсиш в една връзка. Даваш на половинката си цялата си любов и щастие, но не забравяй, че усилие трябва да има и от отсрещната страна. Съветваме те да заопчнеш да се вслушваш в аргументите в даден спор на човека до теб, за да не си навличаш допълнителни главоболия. 

Луна в Скорпион

Винаги си се стремяла да преоткриваш себе си и да бъдеш център на внимание. И тъй като си доста чувствителна, когато си във връзка забравяш за всичко друго около себе си и се отдаваш напълно, очаквайки същото в замяна. Просто имаш нужда да се чувстваш сигурна във връзката си и в това няма нищо странно. В случай, че някой те нарани и останеш сама, си готова да започнеш всичко отначало, без да мислиш много много за миналото.

Луна в Стрелец

Обичаш да живееш на пълни обороти и не се ограничаваш в нищо, когато стане дума за любов. За теб отношенията между двама души трябва да са основани на приемственост и отстъпчивост. Не обичаш да те командват и определено ти отнема време да започнеш нова връзка. Когато това се случи обаче, си изцяло отдадена. Опитай се да търсиш различни изходи от напрегнати ситуации, за да не се налага да сменяш партньорите си твърде често.

Луна в Козирог

Понякога половинката ти се оплаква, че прекарваш прекалено много време в офиса, което е честа причина за спорове. Не бягаш от отговорността да признаеш тази си слабост. Пусни се за малко по течението и не мисли много - занимавай се с нещата, които ти носят удоволствие, които могат да отворят много нови врати в живота ти... 

Луна във Водолей

За някои изглеждаш прекалено странна, защото мислиш по много по-различен начин от останалите и невинаги те приемат сериозно. За известно време може би трябва да останеш сама, но срещнеш ли правилния човек, ще изживееш невероятна приказка, в която е важно и давамата да се раздавате. Трябва ти човек, който да не те притиска, но и да те стимулира да не се отказваш пред трудностите.

Луна в Риби

Никой не може да те обвини, че не си наясно с чувствата си. Ти си романтичната и емоционалната във връзката и вярваш безрезервно в добрите намерения на хората около себе си. Ти си и тази, която не се страхува да се впусне в нови приключения и евентуалните последици от тях. Продължавай да обичаш все така силно, но обръщай повече внимание на себе си и бъди малко по-предпазлива.