Преди около месец, една снимка взриви социалните мрежи. Снимка, на която Селена Гомез и Хейли Бийбър позират гушнати на парти. Тази снимка не само предизвика много коментари, но и доведе до мемета, гласящи:

“Ако Селена и Хейли могат, значи и ти можеш да си приятелка с новата на бившия!”

Но се оказва, че в реалността нещата стоят по малко по-различен начин:

Селена Гомес реагира на онлайн лудостта около снимките от миналия месец, на които се гушка с Хейли Бийбър по време на гала вечерта на Музея на Академията.

Хейли е омъжена за бившия приятел на Селена - Джъстин Бийбър, което накара някои фенове на Селена да мразя безмилостно Хейли през последните няколко години. Въпреки това двете жени демонстрираха със снимките си миналия месец, че самите те са в приятелски отношения, каквото и да мислят почитателите им.

Сега, в ново интервю за Vulture, Селена сподели, че снимките "не са голяма работа", и добавя: "Дори нямаме отношения".

Фотографът Тирел Хамптън, който заснема една от снимките на Хейли и Селена по време на галавечерята, я публикува в Инстаграм като написа: "обрат в сюжета".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ty (@tyrellhampton)

 

Хейли вече беше посочила по-рано в подкаста "Call Her Daddy", че отношенията ѝ със Селена се базират "изцяло на уважение". По време на същото интервю тя категорично отрече, че Джъстин е изневерил на Селена с нея.

Селена и Джъстин бяха тийн гаджета, но за последен път се разделиха през 2018 г., месеци преди той да сключи брак с Хейли. Съобщава се, че месец след като Джъстин се жени за Хейли, Селена е претърпяла срив, свързан с лупуса ѝ, и е постъпила за лечение за психичното си здраве.