Великден наближава, а неговото празнуване включва вкусна трапеза с традиционни ястия и обичаи. Ако не се чувстваш достатъчно уверен в тяхното приготвяне, няма място за притеснение, защото ти приготвихме няколко лесни и ефективни съвета, с които лесно да създадеш истинска великденска атмосфера у дома. Може да видиш предложенията ни тук:

• Подготви се за Великден на време и спечели подарък

• Разбери как да подготвиш перфектната Великденска трапеза 

А сега най-важната част! Козунакът. Великден не може да премине без домашно приготвен козунак, но това изобщо не е лесно начинание. Именно заради сложността на тази задача, решихме да проучим как се прави перфектният козунак и да споделим с вас тази информация. Събрахме интересни, вкусни, нестандартни и предизвикателни рецепти за козунаци от вас самите! Част от рецептите можеш да прочетеш на официалния уебсайт на Делимано България ето тук. Гарантираме ти, че ще научиш тънкости за правенето на козунаци, за които дори ние не подозирахме.

За перфектен и традиционен вкус ти препоръчваме да използваш Делимано Стоун Ледженд 2 в 1 - тава и тенджера, която освен това ще ти послужи и при приготвянето на агнето, картофите и всичко, което ти се иска да приготвиш за празника. Делимано Стоун Ледженд е изработена от традиционни естествени материали, благодарение на които, топлината се разпределя равномерно по повърхността на съда, а приготвяната храна запазва сочността, витамините и естествения си аромат.

За да е още по-празнично, ще предоставим награда на 4-ма от участвалите кулинарни специалисти. А ето ги и победителите:

Росица Маринова Козунак с кокосов пълнеж - печели кафе машина с кана Делимано

Марина Димова Бърз козунак без месене - печели кухненска престилка Делимано

Бонка Василева Унгарски козунак - печели кухненска престилка Делимано 

Янко Костов Козунак на конци - печели кухненска престилка Делимано

Прочети техните рецепти, а за да имаш пълна готовност за празника разгледай и останалите на сайта на Делимано България тук.

Благодарим на всички, които се включиха в играта ни! Очаквайте съвсем скоро още изненади от нас!