Един от най-обожаваните мъже в света Брад Пит излиза с популярна певица. Или поне това твърдят таблоиди като Deux Moi и The Sun, позоваващи се на близки източници до сексапилния актьор.

Оказва се, че един от най-желаните ергени в Холивуд вече не е свободен. И този път всичко е "доста сериозно". Според източници, носителят на "Оскар" се среща тайно със съседката си - певицата Лике Ли.

Шведката, известна най-вече с песните си "I Follow Rivers" и "No Rest for the Wicked", живее в имение само на няколкостотин метра от имението на Пит в Лос Анджелис. Именно това обстоятелство е и причината да се скрият успешно от радара на пресата и дебнещите навсякъде папараци за дълго време.

"За Брад това е прекрасно съвпадение – любимата ти да живее толкова близо, в съседната къща", казва източник пред The ​​Sun. Уточнява се, че знаменитостите са заедно повече от половин година. В родната Швеция, тези слухове се носят от доста време, но сега те се потвърдиха и в Америка.

Още едно доказателство за съществуването на новата звездна двойка, бе, че двамата бяха засечени на романтична среща миналата седмица в италианския ресторант "Mother Wolf" в Холивуд.

Припомняме, че преди Лике Брад излизаше с очарователния немски модел Никол Потуралски.